tiistai 2. huhtikuuta 2013

Voi muru.

Työpäivän jälkeen peruuntui ruokailu kaverin kanssa. Harmitti, mutta päätin käyttää ajan ennen jumppaa "en mihinkään". Kävin moikkaamassa ystävää töissä (jolle löysin myöhemmin synttärilahjan, täytyy pian taas nähä) ja pyörin kaupungilla päämäärättömästi. Söin herkkusalaattia mm. scampeilla, tuoreella ananaksella ja hunajamelonilla.Ostin uuden ihanan persikkavartalovoin ja kynsilakkoja (niitä kun ei vielä ole..). Kävin myös vaatekaupoissa, mutta en varsinaisesti ees kattonu mitään, kiersin vaan. Ei tullut hinkua ostaa mitään. Sitten istuin kahvilassa ja luin vähän etiikkaa pääsykokeita varten.

Treeni-intoa ei ollut yhtään, mutta tsemppasin silti itseni. Olinhan käyttänyt monta tuntia "ei mihinkään" vain päästäkseni sitten treenaamaan. Ja yleensä silloin on kaikista paras puhti, kun kaikista vähiten huvittaa. Tiistait on vielä mun lempparitreenipäiviä, Piloxing 55min ja Core 30min peräkkäin. Kyllä oli olkapäät ja reidet kovilla niillä kyykkyjen määrillä ja muilla. Kovan lihaspolttelun läpi naurattikin pari kertaa. Piloxingissa pakaraliikkeitä Kaija Koon - Kaunis, rietas, onnellinen biisin tahtiin. Ja coressa on yhtenä työbiisinä Gagnam style. Ei ole kovin Sexy lady-olo selällä maatessa ja jalkoja ilmassa saksatessa auki ja kiinni..
Kyllä treenatessa muutenkin välillä naurattaa, ei sitä piä niin vakavasti ottaa. Treeni-intokin löytyi. Treenin jälkeinen sauna on aina hyvä motivaattori. Tänään sain vielä laittaa sitä uutta vartalovoita, pakkohan sitä oli treenamaan mennä! Ja onneksi menin.

Tiistaivakioksi muodostunutta, en-tiedä-kuinka-hyvä-oikeesti-mutta-kroppani-huutaa-sitä, iltapalaa: 150g maksamakkaraa, 200g raejuustoa ja lasipurkki valkoisia säilyketankoparsoja. Kaikkia erikseen, pelkällään. Ja paljon vettä. Sitten kroppa on tyytyväinen ja nukkuu hyvin.


Illan viimeiseksi vielä syy päivän otsikkoon, sydämiä sulattamaan.
"Minä en tarvitse prinsessanukkea. Sinä olet minun prinsessa!" sanoi minulle kolmevuotias. Voi ihanuus. (Tietosuojan vuoksi sanamuotoja muutettu.)
Tämä mielessä on hyvä mennä nukkumaan. Prinsessaunille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti