sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Juopuneena Jumalat sun kohtalosi arpoivat

Eilen oli oikein onnistunut tyttöjen ilta, kiitos siitä! Harmillisen nopeasti vaan meni aika ja tuli vähän hoppu, kun jatkosuunnitelmat oli sovittu. Pähkäilin kauan, mutta päätin lähteä kotiin kun muut menivät ulkoilemaan. Jotta olisin skarppina ja hyvin nukkuneena aamulla lukemassa. Ja jotta ehtisin sovittuun menoon ajoissa.

Harmillisesti meno peruuntui kuumesyystä. No, jos toivottavasti-tulevien-opintojen kannalta miettii, niin se on ihan positiivista, ehtii enemmän lukea. Mutta toki harmitti tosi paljon, oisin oikeasti halunnut tehä sovittuja juttuja! Mutta eihän tollasille mitään voi. Täytyy vaan toivoa, ettei ite sairastu seuraavaksi.. Tuntuu että tiettyjen tyyppien näkemiseen liittyy jokin Kohtalon iva. Että aina, kun on sovittu tai ees puhuttu, niin tuleekin joku yllättävä este. Typerää..

Aamulla olin lukemassa jo kasilta ja sainkin päivän aikana ihan kivasti luettua. Mutta paljon on vielä hommia, jos meinaa kouluun päästä! Kyllä lukemista tauottaakin pitää.

Viikonloppu oli kokonaisuutena kiva, vaikka tämän päiväinen peruuntukin.
Kellokin meni kauheeta vauhtia, jäätiin kämppiksen kanssa vielä jumittamaan Sinkkulaivaa. Huhhei, mitä tyyppejä..
Jotta voi aloittaa pirteänä uuen viikon, täytyy nyt kiirehtää nukkumaan! Onneks huomenna ei oo tosi aikasta herätystä. Illalla hoitamaan partiojuttuja.

(Otsikko on Mariskan biisistä Kukkurukuu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti