tiistai 23. huhtikuuta 2013

Minä en ainakaan ikinä pure lapsia.

Tekisi mieli tänään tehä se partiopostaus, mutta kello käy ja huomenna on pakko herätä ajoissa, niin kerron vain kolme kivaa asiaa tästä päivästä ja palaan muina päivinä muihin juttuihin.

Ulkoilin yhteensä n. 4 tuntia, vaikka iltapäivällä olikin vähän kurja sää. Kuten aiemmin sanottu, se on pukeutumiskysymys. Ja hauskaa voi olla myös silloin. Miinuksena, että paperit eivät pysy maailman parhaassa kunnossa sateessa tuli taas todettua sekä töissä että myöhemmin kerrottavassa paikassa. Ulkoilu kyllä vaikuttaa kummasti jaksamiseen ja helpottaa ärtymystä. Rautalankaa kaivattiin meinaan tänään.... Onneksi ulkoilu pelasti

Kävin tänään erityisen keskustelun erään juuri heränneen melkein kolmeveen kanssa.
"Sä et ole tosi typerä!"
"No hyvä. Mikäs mä oon?"
"No kiva!!"
"Hyvä, niin säkin."
(hiljaista pohdistaa)
"Toisia ei saa purra. Se on typerää."
"Niin onkin, oikeessa oot."
"Sä et kyllä ikinä pure lapsia!"
Niinpä niin.. En kyllä tiennyt, että muutkaan niin tekisi.

Töien jälkeen osallistuin maailman nopeimpaan pt-kisaan (partiotaitokilpailu). Meiän kolmen hengen superjoukko KuumatPuumat oli kyllä kolmen hengen joukoista paras. Kaikki joukot olivat siis kolmen hengen joukkoja. Ainakin me oltiin nopein. Kisan tulokset selviää joskus myöhemmin. Mutta ei niillä niin väliä ole, pääasia, että oli hauskaa. Kisa käytiin Kampin ympäristössä. Tehtävät olivat haastavia, mutta kuitenkin kivoja. Ei sellaisia, että alkaa ärsyttää ettei osaa vaan sellaisia, että olisi melkein enemmän ärsyttänyt, jos ois osannu.
Aloitusrastilla piti koota tietokoneen näppäimistö. Toisella liittää lippukuntia oikeille alueille. Kolmanella löytää ilmakuvat kartasta, justjoo. Neljännellä bongata kirjaimia kiikareilla. Pidettiin koko kisan ajan kärkipaikka, vaikka yks kolmikko kovasti yritti hengittää niskaan. Ei ainakaan tarvinnut jonottaa. Lopuksi syötiin makkaraa, juoruiltiin ja sitten lähettiin kotiin. Oli kyllä mukavaa.

Alussa luki ensin, että kerron pikaisesti, mutta poistin sanan, koska ei tämä kertominen niin lyhyttä ja pikaista ollutkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti