perjantai 5. huhtikuuta 2013

Nyt saa hyppiä lätäköisiin!

Tänää vietin ensimmäisen kokonaisen päivän tennareissa ja ohuemmassa takissa. Jee kevät ! (Vaikka tosin kuulin, että viikonloppuna muka tulis lunta, mutta ei, mä en haluu) Aurinko paistaa ja lumet sulaa ja kaikkialla on lätäköitä. Voi lasten vesileikkiriemua!

Töiden jälkeen olin ystävän kanssa perinteisellä perjantaiviinillä.
Perinteet on kivoja, jos ne on sellasia itse luotuja eikä niissä ole yhtään pakko-makua. Niistä saattaa tulla vain ahistavia, jos niistä on pakko pitää kiinni, koska se on perinne eikä mitään saa ees muuttaa. Perinteiden pitää myös tuottaa iloa eikä vain stressiä!
Perjantaiviini on kiva perinne. Se ei kuitenkaan tarkoita perjantaikänniä ja leimaa alkoholin suurkuluttajaksi, koska siihen kuuluu vain yksi lasi valkoviiniä. Korkeintaan kaksi. Lisäksi siihen kuuluu yksi ihana nainen ja maailmanparannusta. Toki illan kulku voi välillä olla toisenlainenkin, mutta ei ole vielä ehtinyt. Tää on aika uusi perinne vielä. Raskaankin viikon raskaat asiat karisevat ja on kiva aloittaa viikonloppu. Perjantaiviiniin kuuluu myös pieni väsymys ja hiljaisena olo, mutta sekin on sallittua. Olo on aina hyvä sen jälkeen ja se on tärkeintä.

Huomenna tapahtuu kivoja juttuja, niitä odotellessa voisi vaihtaa kynsien värin ja käydä sitten nukkumaan. Heips!


Ja ainiin. Käytiin kattomassa niitä uusi muumimukeja..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti