torstai 11. huhtikuuta 2013

Treeniä ja treenaavan näköistä

Tänään on ollut toiminnallinen päivä. Tehokasta töissä ja sieltä salille. Vähän fuskasin ohjelman kanssa, mutta en pahasti. Ja tein mä sitten yhen extrajutun niinkuin korvaukseksi..
Kotimatkalla jouduin oottamaan asemalla kauan vaihtojunaa, joka oli myöhässä. Ootellessa luin pääsykoekirjaa ja ärsyynnyin vieressä seiseestä miehestä, joka soitti pyörän kelloa tasaisen epätasaisesti. Kuinka häiritsevää! Yritä siinä sitten lukea.. En viitsinyt kuitenkaan sanoa mitään.

Lauantaina on firman juhlat 80-luvun tyyliin ja tänään(kin) olen yrittänyt vähän miettiä, että mitä sitä pukiskaan päällensä.. Googlen kuvia kun kattelee, kaikki ovat näyttäneet siltä, että ovat menossa jumpalle.. En kuitenkaan haluaisi näyttää siltä koko iltaa, ties vaikka jatkoille päädyttäisiin! Enköhän mä jotain sopivaa kuitenkin löydä..
Äiti muistutti tärkeimmistä "Sinistä luomiväriä, niin isot korvikset ettei päätä saa kääntymään.. Niin! Ja hikipanta! Muista se, se on tärkee!" Hikipantaa en tosin oo löytänyt.
Tänään yritin vielä vähän kysellä ja sain tekstiviestillä vastauksen "Kaikki karseet. Googlaa. Ei pysty muistamaan niin vanhoja juttuja. Tai haluu... :D" Että googlella tässä mennään, ei se äidin apukaan ihan kaikkeen yltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti