lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit saanut olla mukana!

Tänään oli hieman rankka, mutta ihan  mahtava partiopäivä! Facebook-kavereille ei ainakaan oo jääny epäselväks päivän ohjelma, sen verta paljon tagattuja päivityksiä aikajanalla, ha.
Aloitettiin Lintsiltä lasten kanssa ja lopetettiin Stadionille johtajaporukassa. Väliin mahtui paljon toimintaa, naurua, partiohuutoja, lauluja, hyviä tyyppejä, krebausta ja mahtavaa meininkiä.

Taas mietin, että miten joku ei viihy partiossa. Tulin siihen tulokseen, että ei joko oo ees kokeillu tai sit on osallistunu vaan johonkin perusjuttuun, jotka ei välttämättä hirveesti lämmitä ainakaan heti. Partio koostuu just niistä perusjutuista ja sit tälläsestä extrasta ja siks se just on niin siistiä. Ja kun se on niin monipuolinen juttu,voi  ite vaikuttaa siihen mitä tekee, niin se kyllä sopis kaikille. Mainettaan parempi, paras!

Vähän jännittää, kuinka paljon ääntä riittää huomiselle, se on ollut kovassa käytössä tänään. Aamusta iltaan puhetta, laulua, huutoa ja naurua. HUIPULLA TUULEE - HUIPUNVALTAAJAT! tuli huudatettua aika monta kertaa, kun meitä oli kerrankin kulkueessa niin monta, että huudattaminen kannatti. Uusi huuto vanhan kuluneen kaveriksi, pitihän siksikin testailla.

              Hallituksen daamit ja hallitushait matkalla krebaamaan, kun velvollisuuet on hoiettu.

                                               Päästiin myös Stadionin torniin, aika jännää!

Päivän kohokohtiin mahtavien tyyppien lisäks kuulu kaikki ne, kun 6000 ihmistä tekee yhessä jotain, vaikka laulaa ja fiilistelee! Se tunnelma on jotenkin vaan niin.. että se pitäis ite kokea, ymmärtääkseen. Olen kyllä onnekas! Kiitos siellä olleille.

Nyt kroppaa väsyttää. Koko päivä liikkeessä, kulkemista, juoksemista ja tanssimista, huhhei. Ansaitusti saa levätä.
Ja ehkä seuraavaksi olis joku muu, kuin partiopostaus... Huomenna äidin luokse eli muut aiheet jää ensi viikkoon. Mukavaa sunnuntaita ja viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti