maanantai 1. huhtikuuta 2013

Mietin tässä vaan...

... että fysiikkaa ja kemiaa ja kaikkea mikä siihen liittyy ei ehkä oikeesti oo tarkotuskaan ymmärtää. Että se on jotain, mikä pitää vaan oppia Hauki on kala-tyyppisesti eikä välttämättä sisällöllisesti.
Koska jos täytyis oikeesti myös ymmärtää, mitä niissä kaikissa prosesseissa ja muissa tapahtuu, niin sittenhän niistä puhuttaessa käytettäisiin suomea, eikö niin?
Mulla on hirveen monta sivullista aukiavattuja termejä ja hirveen paljon helpommin sujuva lukemisprojekti. Nopeemmin se sujuis, jos kirjassa puhuttais suomea, koska mä haluan ymmärtää mitä luen, enkä vaan oppia.

Olen sentään kerran lukenut koko alueen fysiikan ja kemian perusteista sekä happo-emästasapainosta ja nyt jo hyvää vauhtia soluista. Kyllä tämä tästä, kunhan vaan joku avaa termit. Itse se kai pitää tehdä...

Ja ihan oikeesti olen lukenut kaiken tuon, vaikka aprillipäivä onkin. Taitaa tän aprillipäivän hittituote olla sanoa, että joku on raskaana. Yhtään en ole uskonut, täytyy yhtä skarppina jatkaa, ties vaikka mitä piloja vielä eteen tulee.

Nyt lukemista jatkamaan ja kohta syömään.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa,mä en osaa kyllä tällasia plokeja(heh heh)käyttää,oon niin vanha ja kivikaudelta mutta YRKKAAN jatkaa seuraamista!t.ex-kaunokki

    VastaaPoista
  2. Haha, mahtavaa! Ei se lukeminen niin vaikeaa oo, kyllä vanhakin voi uutta oppia ;). Torstaita kohti!

    VastaaPoista