tiistai 16. huhtikuuta 2013

Sushipäiviä

Eilen alkanut viikko on tosi hässäkkäinen, katsotaan miten käy blogin. Tältä ja eiliseltä ei oikein oo tullu kuviakaan, katsotaan jos taas löytyisi kuvia päivityksiin..

Eilen töien jälkeen säädin partiotapahtuman lippuja, joita en lopulta ees saanut ostettua, mutta varattua kuitenkin. Sain myös järkättyä niille toiselle päivälle hakijan, itse kun en keskustaan asti kerkiä tällä viikolla.
Lippusäädön jälkeen kävin yksin sushilla. Arjen luksusta. Aikaa kuitenkin oli ennen illan BodyBalancea. Ehin myös ostaa turkoosit korkkarit (joita en vielä kuvannut)! Kaupan komea myyjäkin oli sitä mieltä, että ne on hyvän väriset, niin pitihän ne ostaa..
Balance rentoutti kivasti ja se on oikein hyvä tapa aloittaa viikko.
Sen jälkeen menin vielä ystävän luokse kylään, perushengailuaika klo. 21, haha. Kotona sitten myöhään ja äkkiä nukkumaan. Mutta oli ihana nähä ja suunnitella kaikkia, ei-niin-toteutettaviakin, juttuja. Puss, kiitos seurasta.

Vaikka tänään ei töissä siitä rentoudesta ollut tietoa, mutta välillä on tälläisiä päiviä ja niistäkin selviää.
Töiden jälkeen menin isän luokse syömään vähän. Sieltä lähettiin läksiäisiin. Mun kummi lähtee huomenna pitkäksi aikaa Japaniin, aika jännittävää! Siellä oli tarjolla sushia ja japanilaisia jälkkäriherkkuja. Kyllä oli hyvää! Juhlissa ei ollut ruokailun lisäksi mitään ohjelmaa, rentoa yhessäoloa vaan. Oli kiva nähä kaikkia tuttuja ja puoltuttuja.

Vauhdikkaasti alkoi siis viikko ja jatkuu myös, mutta kivoja juttuja on tiedossa :).

1 kommentti: