lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sisko koita ymmärtää, en sua vaihtais mihinkään!

Aamulla oli aikainen herätys ja valmistautuminen sudenpentujen SuperSupe-tapahtumaan. Eräs 8-vuotias ei-partiolainen vastusti lähtemistä (jo siis ennen tätä aamua, varmaan siitä asti kun on tiedetty, että lähtee mukaan), mutta lopulta viihtyi. Niinkuin oli arvattavissa. Kivaa oli muillakin. Onneksi aurinko paistoi, oli ihanaa ulkoilla lähes koko päivä! Ja hyvässä seurassa vielä.
Lisää voi lukea tapahtuman blogista, johon kaikki osallistujat ovat saaneet kirjoittaa tekstejä pitkin päivää.. Kai niistä vähän selviää, mitä siellä tehtiin, jos kiinnostusta on :).
http://supersupetapahtuma.blogspot.fi/

Kotiin tultua syötiin loppuun se eilinen Kelpo suoritus-ruoka. Sitten laitettiin vähän hiuksia ja hoidettiin kynnet. Siskolla oli valinnan vaikeus, mulla on niin paljon erilaisia lakkoja.
Ollaan myös pelattu paljon erilaisia pelejä. Nykyään on kiva pelata, kun ei tuo enää hermostu heti, jos ei osaa tai jos häviää.
Musiikki on soinut taustalla lähes koko ajan. Robinia kyllä, mutta myös muuta. Kekkasin, että ollaan sellasta Youtuben biiseillä, että täytyy aina kuvista valita seuraava biisi, vuorotellen. Silleen pysyy suunnilleen samantyyppisissä biiseissä, mutta saa silti hyvin vaihtelua ettei ihan kyllästy.
Sitten seuraa kuvasarjaa päivästä..

                                      "Oonko ihan hölmö, jos laitan neljää eri kynsilakkaa?"

                                                     Mulle riitti kaksi kynsilakkaa vain..

                                        Seuraavalla kierroksella arvasi jo oikein koko rivin.

                                                              Tirpan eka Alias-peli.

                                                  Sitten iltapalaa ja nukkumaan, nati nati.


Kivaa olla välillä pitkään ihan kahestaan, useemmin ollaan vaan ilta tai jotain.. Onni on sisko.


(Robin - Sisko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti