torstai 4. huhtikuuta 2013

Jos elämä ois helppoo

Tää viikko on jotenkin hankala. Toivottavasti seuraava on parempi, vaikka tänään olikin hyvä päivä. Tehtiin superonnistunut teatteriretki alkuvaikeuksien jälkeen ja niin päin pois.
Mutta silti on joku yleisväsymys, vaikka neljän päivän vapaan jälkeen pitäis olla pirteämpi.. Ehkä se kellojen siirto ja kaikki tällä hetkellä tapahtuvat asiat vaan kuluttaa enemmän kun aiemmin. Lisäks oon kärsiny tällä viikolla mielettömästä niska-hartia-lavat-jumista, joka ei vaan helpota vaikka päällä seisois. Tänään kiertelin yksin kaupungilla ystävää ootellessa ja pelkäsin, että pyörryn, kun vaan jumis niin pahasti. Huhhei. Toivottavasti lauantain tyttöjen ilta rentouttaisi yleisfiiliksen lisäksi myös lihasjumeja.

Taas oli yksi peruuntunut tapaaminen, joka harmitti, mutta toinen onneksi toteutui. Käytiin entisen opiskelukaverin kanssa syömässä. Alkupalaksi Kampin edessä jaettavat Kingikset ja sitten salaattille. Voi kun oli hyvää ! Pohdittiin miesten logiikkaa ja sen ymmärtämisen vaikeutta. Vaikka naisetkin varmasti osaa vaikeita ja epäloogisia olla, niin ei kyllä olla ainoita.

Löysin tänään kevään keltaiset balleriinat ja alennettuna sen turkoosin laukun, jota oon monesti käynyt kattomassa, sellasen ihan munmaisen.

Kerrankin voisin yrittää mennä suht ajoissa nukkumaan. Huomenna vielä työpäivä ja sitten perinteinen perjantaiviinilasillinen yhden ystävän kanssa. Ei vielä tiedä, mitä viikonloppu muuten tuo tullessaan (paitsi ihania ystäviä)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti