perjantai 19. huhtikuuta 2013

Helt galen..

Eräs Räkis on vielä vierailulla, mutta antaa jo hieman enemmän hengittää. Töissä kaks päivää jaksoi hyvin, mutta ihan hyvä, että on viikonloppu. Vaikka huomenna on kyllä monen tunnin partiojuttu, että se siitä levosta.. Mutta muuten voi ottaa rauhassa!

Tän päivän työpäivä eros tavanomaisesta siitä, että olimme suunnitelleet toiselle tiimille hemmotteluhetken kesken työpäivän. Ohjasin heille shindoa.
http://www.grafili.fi/Grafili/Venyttelyohjeet_files/Shindo-venyttely.pdf
Oli ihana nähä se aito ilo ja rentous, kun oltiin kuitenkin nähty vaivaa ja muahan jännitti ihan hirveesti etukäteen, enhän mä mikään ohjaaja ole! Enkä sillee osaa opettaakkaan, mutta liikkeet näyttää ja vähän tapoja hoitaa toista. Hyvin onnistuttiin :).

Viikonloppu on ohjelmoitu, vaikka ei huomisen partiojutun lisäksi olekkaan varsinaista ohjelmaa. Siitä pitää kuitenkin huolen eräs 8-vuotias, joka on yökylässä siskon luona koko viikonlopun. Hän matkusti ihan ite bussilla koska onhan se nyt vähän noloa, jos ton ikästä tarvii kotoa hakee.. hohhoijaa.
Ruuaksi valikoitui famun bravuuri "Påvarandra" eli perunamuussia ja jauhelihaa vuorotellen uunivuokaan. En oo ikinä tehny ja pakko myöntää, että onnistuinpa hyvin. Kriittinen ruokavieras totesi vain, että älä loukkaannu, mutta famon on vähän parempaa. Eli ei huono suoritus!
Sitten täytyikin katsoa Voice of Finlandia ja vaikka ruokailu oli myöhäinen oli kova kiire avata sipsipussi, koska kaupassa puhuttiin, että sen aikana voiaan herkutella. Mistähän moinen malttamattomuutensa perinyt..
Ois pitäny ostaa monta purkkia dippiä, kotonani on dippihiiri. (Mä oon luullu, että mä otan paljon dippiä kerrallaan..)
Yleisin tänään kuultu lausahdus eri yhteyksissä on "helt galen", koska kaikki tuntuu olevan sellaista 8-vuotiaan silmissä... Tai "konstigt".

Mun sisko on ehkä maailman paras, puss vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti