maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pizzasunnuntai ! (ja paljon muuta..)

Eilinen kului enimmäkseen hengaillessa. Kuunneltiin musiikkia, pelattiin erilaisia pelejä ja luettiin omiamme, minä pääsykokeisiin ja tirppa Harry Potteria (josta myös keskusteltiin useaan otteeseen ja enhän mä siitä mitään tiiä...) Leikittiin barbeillakin aika kauan. Käytiin me kaupassa ja leivottiin pizzaa. Kauppareissulla käveltiin puiston kautta, jossa istuttiin hetki ja syötiin kevään ekat kaupasta ostetut ulkojätskit! Tirpan mielestä on erityisen kivaa vaihtaa mun puhelimeen taustakuvaa tai korostusväriä..

              Valittiin tuutit, vaikka ne syötiinkin ennen ruokaa, olihan nää sentään ekat eli juhlan aihe!

Pelailun lomassa tirppa myös ehotti, että askarreltaisiin oma peli. Keskustelu meni vapaasti suomennettuna suunnilleen näin:
"Tehäänkö oma peli?"
"Ai millanen?"
"No lautapeli!"
"Okei! Mitä siihen tarvitaan?"
"Paperia ja kyniä.. Niin, ja idea!"
Paperia ja kyniä kyllä olisi löytynyt vaikka kuinka, mutta pelihanke kaatui idean puutteeseen. Ja lopulta unohtui pizzaprojektin jyrätessä.

Illemmalla matkustettiin tirpan kotiin, Sisarusviikonloppu alkoi lähentyä loppuaan. Jäin kuitenkin niille vielä yöksi, alkoi laiskottaa kun tirpan äiti saapui. Matkalta tuliaisiksi saapui jotakin juustoa (?), joka tirpan sanojen mukaan "ihan hyvää, mutta maistuu vähän sammaleelta!". Ja suklaata, meille molemmille ihan omat levyt!
Päätin iltani vielä pääsykoekirjoihin.

                                                              Kampaus á la lillasyster

Näytin kuulemma tyyliltäni siltä, että olen menossa juhliin tai treffeille.
Ja kuvassa rakastuneelta (?)
 
                                                               Sosiaalinen bussimatka

Viikonloppu tuntui pitkältä, mutta hyvällä tavalla. Ja kyllä illalla väsytti. Rankkaa tämä lapsen kanssa hengailu.. (Koska tästä tulikin näin pitkä, aion venyttää nukkumaanmenoa ja kirjoittaa erikseen maanantaista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti