maanantai 3. syyskuuta 2018

Muutamia vierailukohteita Helsingissä

Kuten aiemmin blogissa kerroin, olen nähnyt tänä kesänä enemmän ihmisiä kuin pitkään aikaan yhteensä. Paljon ollaan käyty kahviloissa ja ravintoloissa, mutta paljon on mahtunut muitakin kohteita. Ajattelin tässä postauksessa kertoa lyhyesti näistä, jospa niistä löytyisi jollekkin uusi vierailukohde tai muistutus tiedossa olleesta.


Lasten kaupunki:

Olen kirjoittanut aiheesta heinäkuussa, kun olin vieraillut siellä ensimmäisen kerran. Kävin vielä uudestaan toisessa seurassa ja kokemukset olivat samat. Suosittelen edelleen.

Uunisaari:

Olen ollut Uunisaaressa vain kerran aiemmin ja silloin ystäväni häissä, joten saari ei ollut entuudestaan varsinaisesti tuttu. Päädyttiin sinne pitämään kalliolla piknikiä suklaalevyn kanssa ja iltauinnille. Edestakainen lauttamaksu on 1€ eli todellakin kohtuullinen. Uimaranta on aika pieni enkä tiedä, kuinka täynnä se on hellepäivänä tai muutenkaan päivällä, mutta ainakin näin iltauinnilla saatiin olla keskenämme. Aion vierailla Uunisaaressa uudelleenkin. Kallio sopi hyvin hengailuun ja piknikille. Ranta oli mukavan tunnelmallinen kompaktin kokonsa ansiosta.


Hernesaaren ranta:

Tykkään tästä paikkana paljon. Tähän
mennessä olen käynyt siellä vain keikoilla, tänä kesänä kerran. Keikkatarjonta ei ollut tänä vuonna yhtä mieleinen kuin aiemmin. Olisi kiva käydä täällä joskus ihan muuten vaan, jotenkin ei vaan oo tullut mentyä "ilman syytä".

Fallkulla:

Käytiin kotieläintilalla kahden ystävän ja yhden kummipojan kanssa. En ole varma, olenko käynyt siellä aiemmin, mutta voisin mennä uudelleen. Kannattaa valita lämmin päivä tai varata tarpeeksi vaatteita. Meille ei sattunut kovin lämmintä päivää enkä ollut tajunnut varautua tarpeeksi hyvin, joten tiedän mistä puhun (vaikka tarkeninkin ihan ok).


Kasvitieteellinen puutarha, Kaisaniemi:

En ollut koskaan käynyt kasvihuoneissa sisällä, ulkopuutarhassa olen kierrellyt pari kertaa. Oli kiva kierrellä myös kasvihuoneet. Tämä on kuitenkin kohde, jonne ei välttämättä tule mentyä kovin montaa kertaa, vaikka siellä hienoa olikin. Suosittelen käymään vähintään kerran!


Helsingissä on tietysti paljon muitakin mukavia kohteita, mutta ajattelin pitää postauksen kompaktina ja esitellä vain ne, joissa tämän kesän aikana vierailin. Perjantain postauksessa listaan ruoka-, kahvi- ja jätskipaikkoja, joissa vierailin kesän aikana.

Kolme ensimmäistä valokuvaa Fallkullasta, ystäväni kuvaamia. Viimeinen itse kuvaamani kasvitieteellisestä puutarhasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti