sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Diy-projekti: Korvikset lapsuusmuistoista

Mulla oli lapsena useita päiväkirjoja ja muita lukollisia muistikirjoja. Yksi, jota muistaessani täytin ja muita, jotka olin saanut lahjaksi. Olen säästänyt kaikista poislaitetuista (niistä, joita en täyttänyt) lukot ja avaimet mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Yhtenä viikonloppuna iski inspiraatio tehdä koruja, kun olin ostanut Pelastusarmeijan kirpparilta puuhapussin erinäisiä korutarvikkeita. Siellä oli useita sellaisia, joita en ole koskaan käyttänyt/en yleensä käytä. Pyörittelin vanhoja ja uusia askartelujuttuja eikä mikään ajatus tuntunut lähtevän lentoon, kunnes se iski: Päiväkirjan avaimista tulis hyvät!


Helmiä valitessani meinasi iskeä valinnanvaikeus, mutta päädyin näihin läpinäkyviin ja olen tyytyväinen valintaan. Nämä korvikset sopivat melkein mihin vain.

Helmet on pujotettu korupiikkeihin, joiden toisessa päässä on valmiiksi lenkki. Viimeiseksi avain ja sitten pihdeillä lenkki. Se oli hieman hankala, mutta lopulta onnistui.

Mä oon aiemmin tehnyt lähinnä paperiaskarteluja, mutta kevään ja kesän aikana innostunut enemmän tekemään myös muita juttuja. Ehkä lisääntynyt rohkeus ja varmuus siihen, että mä osaan ja onnistun on osaltaan vaikuttanut inspiraation laajentumiseen. Aika kivaa! Toivottavasti into pysyy ja uusia ideoita syntyy ja päätyy toteutukseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti