maanantai 10. syyskuuta 2018

Kulttuurikuntoilureitit tutuksi vuoden aikana

Turussa on useita kulttuurikuntoilureittejä. Olen katsonut niitä useita kertoja netistä, mutta en ole vielä käynyt yhdelläkään. Olen myös katsonut painettuja karttoja useissa paikoissa, mutten ole ottanut niitä mukaan. Elokuussa olin opiskelijamessuilla, josta päätin napata kartat mukaani. Paperisena asiat tuntuvat paljon konkreettisemmilta ja valitsen usein mieluummin paperisen version, jos se vain on saatavilla.

Nyt kun olen tutustunut karttoihin tarkemmin, ajattelin haastaa itseni. Haasteeni on käydä vuoden aikana kaikki ne reitit, joihin mulla on paperikartta. Samalla haastan myös sut. Jos päädyt Turkuun seuraavan vuoden aikana, käy ainakin yksi kulttuurikuntoilureitti. Voit halutessani haastaa itse itsesi käymään enemmänkin.


Eli, 10.9.2019 mennessä olen käynyt vähintään viisi kulttuurikuntoilureittiä. Muutamassa on useita reittejä ja tavoite on käydä myös ne, mutta haaste on suoritettu, kunhan olen vuoden päästä käynyt kaikista vähintään yhden. Haaste on siis voimassa joka tapauksessa koko vuoden eli käyn niin monta kuin vain suinkin ehdin.


Jos joku näistä reiteistä houkuttelee sua erityisesti ja haluat suorittaa sen mun kanssa niin laita viestiä, niin varaan sen meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti