lauantai 19. toukokuuta 2018

Uusi postaussarja: Ideapankki

Aika monet mun postaukset on vähän ideapankkityyppisiä, mutta ajattelin kuitenkin aloittaa uuden postaussarjan nimeltään Ideapankki. Postaukset ilmestyvät viikonloppuisin ja ovat ainakin toistaiseksi ruokapainotteisia. Aion jatkossakin julkaista idea- ja ruokapostauksia myös muina päivinä, mutta tämä sarja tuntui luonnolliselta. Kirjoitin nimittäin muutamia postauksia valmiiksi inspiraation iskiessä ja ne tuntuivat huutavan yhteistä tekijää, joten syntyi tämä sarja. Postauksia yhdistää ehkä aiempia postauksia monipuolisemmat vinkit sekä ruoka. Tulossa on ainakin asiaa aamupaloista, tortillajämien käytöstä sekä salaattibuffetin kokoamisesta. Jos tulee mieleen jotain, mitä haluaisit lukea Ideapankista, laita kommenttia tulemaan!

Tällainen erillinen pohjustuspostaus tuntui vähän hölmöltä, mutta sarjan teksteistä tuli itessään niin pitkiä, että koin tämän parhaaksi ratkaisuksi. Etenkin kun halusin kertoa hieman tarkemmin taustoista. Sarjan ensimmäinen virallinen postaus ilmestyy huomenna.

Pysy siis kuulolla, olen ainakin itse erityisen ylpeä juuri näistä ideoista, joita Ideapankissa käsittelen. Ehkä siksi, että koen ideat suurimmalta osin omikseni, useimmiten kun vinkit tulevat selkeästi muualta ja muokkautuvat omiin tarpeisiin sopiviksi (kuten näistäkin joku). Nämä ovat kuitenkin enimmäkseen syntyneet omista ideoista ja tarpeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti