keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kotikeskiviikko: säilytysratkaisuni laukuille (toivepostaus)

Pyysin viime viikolla postaustoiveita. Niitä saa edelleen laittaa, joko kyseisen postauksen alle tai mihin vaan kommenttikenttään ne parhaiten sopisi. Nappasin heti kotikeskiviikkoideaksi toiveiden mukaisesti laukkujen säilytyksen.

Laukut tuntuu olevan ikuinen murheenkryyni. Missä niitä säilyttää, että pysyvät siistinä ja siististi sekä käden ulottuvilla. Ja kun on vielä erilaisia laukkuja: isoja, pieniä, matkalaukku, putkikasseja, rinkat yms. Mulla on ollut vuosien aikana vaikka mitä ratkaisuja ja toteutumattomia ideoita. Edellisessä asunnossa oli eteisessä naulakko, jossa säilytin pikkulaukut. Sain palautetta, että ne on aika hankalasti siinä makuuhuoneen oviaukossa.. Ja tottahan se oli, mutta se oli silti paras paikka niille. Isompien laukkujen paikka vaihteli kaapeista ja laatikoista toiseen.

Uudessa asunnossa olen löytänyt laukuille ainakin toistaiseksi toimivan ratkaisun. Eteisessä on ovenpäällisnaulakko, jossa säilytän sillä hetkellä kovimmalla käytöllä olevat laukut. Makuuhuoneen vaatekaapeissa on muut laukut, joita sitten vaihtelen käyttöön tarpeen mukaan. Erillisille henkarikaapeille ei ollut tarvetta, koska vaatehuoneeseen mahtui kaikki vaatteet, joten nämä sopi hyvin laukuille. Laitoin henkaritankoon roikkumaan s-koukkuja, joissa laukut pysyy siististi ja helposti saatavilla. Lajittelin niitä värin mukaan (kuinkas muutenkaan!), jotta on helpompi löytää tarvitsemansa. Rinkat (2kpl) säilytän vaatehuoneen hyllyllä päällekkäin. Isot laukut eivät mahdu kovin siististi kaappiin, mutta ei se haittaa, ne ovat kuitenkin suljetun oven takana suurimman osan ajasta. Pääasia, että ne ovat yhdessä paikassa helposti saatavilla ja pysyvät katseilta piilossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti