maanantai 7. toukokuuta 2018

Palautetta ja toiveita blogista, kiitos!

Ennen blogin elvyttämistä kokosin listaa mahdollisista postausaiheista. Osa niistä tuntuu nyt vähän typeriltä, osa on jo käytetty ja osa ei tunnu ajankohtaisilta. Haluaisin päivittää blogia vähintään kolme kertaa viikossa eikä siihenkään tunnu riittävän ideat. Saati sitten, kun inspiraatio kirjoittaa iskee useammin. Tähän mennessä on aina tullut jotain kirjoitettavaa, mutta en haluaisi luottaa vain siihen.

Olen tarkoituksella päättänyt olla rajaamatta aiheita tiettyyn teemaan, jotta on vapaus kirjoittaa ihan mistä vain. Haluaisin kuitenkin kirjoittaa enimmäkseen jotain järkevää enkä ihan mitä sattuu. Tai no, voisin kirjoittaa ihan mitä sattuukin itselleni, mutta se tuntuu hölmöltä, kun täällä käy kuitenkin lukemassa joku muukin. Ihan mitä vaan huttua ei varmasti palaa lukemaan uudestaan ja välillä omat ideat tuntuu just siltä hutulta. Olen myös huomannut, että kirjoittaminen tuntuu erilaiselta, jotenkin kutkuttavammalta, kun kirjoittaa aiheesta, jota joku on toivonut. Tuntuu siltä, että saa olla hyödyksi toisille, vaikka ensisijaisesti kirjoitankin itseäni varten.

Nyt toivoisin siis ideoita blogipostauksiin, jotta ei käy niin, että ideat yhtäkkiä loppuu ja blogi hyytyy uudestaan! Myös yleinen palaute on tervetullutta. Mitä just sä haluaisit lukea? Mikä ei niin kiinnosta? Onko toiveita uudesta postaussarjasta? Mitä haluaisit nähdä Kotikeskiviikossa? Mitä muuta tulee mieleen? Palautetta blogista yleisesti, postausvälistä, ulkoasusta, kuvista, mistä vaan...
Kirjoittaa voit tämän postauksen kommenttikenttään, blogin facebookissa tai mulle vaikka whatsappissa, jos et halua viestiäsi muiden nähtäville.

Kiitti moi!

4 kommenttia:

 1. Moikka,

  Kivoja juttuja on ollut blogissa. Itse pidän ruoka postauksista, koska niistä saa kivasti itsellekin vinkkejä. Näitä siis mieluusti lisää! Kotikeskiviikkossa haluaisin nähdä säilytysratkaisusi laukuille :) Lisäksi minua kiinnostaisi vinkit opiskelijan Turusta.

  Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Kiitos kommentista, siitä tuli hyvä mieli!
   Ruokapostauksia tykkään itse kirjoittaa, kun vielä muistaisi sen siinä kokkausvaiheessa.. Pistän toiveen korvan taa ja toivon, että se auttaa mua muistamaan!Jos vielä tulee mieleen joku tietty ruoka-aihe, niin saa kertoa senkin :)
   Säilytysratkaisu laukuille, hyvä! Sen saattaisin ehtiä valmistelemaan ensi viikoksi ennen sukuloimaan lähtemistä.
   Millaisia vinkkejä haluaisit opiskelijan Turusta?
   Kivoja ideoita, kiitos niistä! Ite ei tuu ajatelleeksi kaikkea, niin on kiva saada ideoita muilta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Mulla ei oo ihan kauheen monipuolista ravintolakokemusta vielä, mutta enköhän mä jotain kirjoitettavaa aiheesta jossain vaiheessa keksi :)

   Poista