sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäivä

Tänään on äitienpäivä. Mä oon useimmiten viettänyt sen isän suvun kanssa, ainakin osittain. Kun asuttiin äidin kanssa samassa kaupungissa, tehtiin kyllä aina jotain. Äidin muutettua toiseen kaupunkiin, olen yleensä vain soittanut ja juhlat on juhlittu toisella kertaa (molempien synttärit ja äitienpäivä ajoittuvat alle kuukauden sisään). Viime vuoden äitienpäivä poikkesi kaikista edellisistä, sillä olin ollut loppuviikon sairaalassa pahaksi äityneen angiinan takia ja pääsin äitienpäivänä kotiin. En siis ollut viettokunnossa, vaikka tarkoitus oli mennä perinteisesti tädin luokse.

Tänä vuonna tulin äidin luokse. Välimatka on aiempaa pidempi, mutta nyt oli myös tavallista enemmän vapaata (kouluhommien tekoaikaa) äitienpäivän tienoolla, joten oli hyvä sauma matkustaa. Tänään meinataan ihan vaan hengailla ja herkutella täytekakulla, jossa on banaania ja suklaata (ylläri, kun äiti sai päättää).


Mua vähän nauratti, kun etsin sopivaa kuvaa. Olen aina tiennyt näyttäväni paljon äidiltäni, mutta erityisesti äidin nuoruudenkuvia selatessa yllätyn joka kerta. Taas vois olla mä..

Hyvää äitienpäivää kaikki omalle lapselleen parhaat äidit! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti