perjantai 4. toukokuuta 2018

Lisää vauvalahjajuttuja!

Lupasin keskiviikkona blogin facebook-sivulla miettiä seuraavaksi jonkun kivan aiheen, kun Kotikeskiviikko jäi kiiresyistä välistä ja muutenkin tässä on nyt ollut monta päivää ilman postausta. Vaikka mielestäni kirjoitan lähinnä kivoista aiheista, mutta kuitenkin.. Postauksen kuvat on ainakin söpöimmästä päästä blogissani nähdyistä.

En oo varma, oonko maininnut blogissa, että tykkään kovasti askarrella ja valmistan yleensä itse lahjat ja kortit, ainakin osittain. Mulla on muistikuva, että joo, mutta en nyt äkkiseltään löytänyt eikä sillä varmaan ole väliäkään, vaikka ois vähän toistoa. Nyt kun lähipiirissä on ja on tulossa paljon pieniä ihmisiä, olen vähän vahingossa "erikoistunut" vauvalahjoihin. Vaippakakuista olenkin jo kirjoittanut kahden postauksen verran ja nyt ajattelin esitellä uusimman innostukseni.

Kun viime syksynä kokosin vaippakakkua, aloin selvittää mahdollisuutta tehdä imetyskoru itse. Koska aikaa oli enää vähän eikä materiaaleja myyty kivijalkakaupoissa, ostin valmiin korun. En uskaltanut ottaa riskiä, että netistä tilatut tarvikkeet ei ehdi ajoissa. Silloin kuitenkin päätin, että jos jatkossa haluan antaa lahjaksi imetyskorun tai tuttiketjun, tilaan materiaalit netistä ja teen itse.


Sitten vaihtui vuosi ja tuli tarve tehdä vaippakakku ja aloin etsiä materiaaleja. Löysin kivan nettikaupan ja aihitsit kun olikin vaikea valita! Vaihtoehtoja oli niiiin paljon. Tilasin samalla muutamat muutkin materiaalit. Aattelin, että kyllä ne jollekkin käyttöön tulee aikanaan. En nimittäin viitsinyt tilata vain muutamaa helmeä. Mulla on lahjalaatikko, johon kerään tuotteita esim. alesta, että on sitten helppo sieltä ottaa, kun lahjalle on tarvetta. Se oli siis sopiva paikka myös tässä kohtaa ylimääräisille imetyskoruille.


Tilaus tuli nopeasti ja aloin heti hommiin. Olipa kivaa ja koukuttavaa! Lähetin valmiiden tuotteiden kuvia muutamille kavereille. Nopeasti sain pyyntöjä tehdä heille myös. Tein lyhyen ajan sisällä vielä uusia materiaalitilauksia. Melkein hävetti, olinhan juuri tehnyt tilauksen ja sitten taas ja taas, haha. Tällä hetkellä kaikki pyynnöt on täytetty ja lahjalaatikossa muutamat imetyskorut ja tuttiketjut odottamassa käyttäjiä. Täytyy siis keksiä joku uusi tekemisen kohde, kun näille ei ainakaan toistaiseksi ole tarvetta.. En viitsi kuitenkaan hirveitä määriä tehdä varastoonkaan..


Nettikauppoja, jotka myyvät elintarvikesilikonista valmistettuja helmiä ja muitakin tarvikkeita, oli muitakin, mutta valitsin Pikkumurun. Olen ollut tyytyväinen valintaan. Tuotteet ovat tulleet nopeasti ja oikein. Viime tilauksesta puuttui yksi klipsi, laitoin heti palautetta, sain nopean vastauksen pahoitteluineen ja pikaisesti jälkitoimituksena puuttuneen klipsin. Sen lisäksi kuoressa oli pieni sydänhelmi. Tuli hyvä mieli pienestä eleestä. Hyvä mieli on myös tullut isojen tilausten mukana tulleista parista ylimääräisestä helmestä. Tuollaisista pienistä eleistä tulee kuluttajalle olo, että hänellä on väliä.


Kaupan sivuilla on hyvät värikartat enkä sen vuoksi lähde sen enempää käyttämiäni värejä tässä listaamaan. Jos kiinnostusta esim. jonkun tietyn helmen värisävyyn on, laita kommenttia ni mä varmistan ne.

Tämä ei ole kaupallinen tiedote eikä muutenkaan yhteistyö, halusin vain vinkata palvelusta, johon olen itse ollut tyytyväinen. Pääasiana postauksessa pidän kuitenkin omasta innostuksestani kertomista sekä valmiiden, itse tekemieni tuotteiden esittelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti