keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Kotikeskiviikko: Pyykkipäivän pelastaja

Viime viikolla kotikeskiviikko jäi välistä koulukiireiden vuoksi, nyt palataan taas ruotuun! 

Tänään keskitytään kotijuttuihin. En ole koskaan kokenut pyykinpesua mitenkään ikävänä (paitsi välillä, kun naapurin mamma raivoaa pyykkituvassa). Se on kuitenkin aikaa vievää ja kaikki helpotukset on mielestäni tervetulleita. Siksi ajattelinkin tänään esitellä tarvikkeen, joka on mielestäni paras pyykkioivallus.

Näyttääkö tutulta?
 Tähän on onneksi ratkaisu:
Supi-sukkapidikkeet!

Tadaa!

Mulla on ollut sukkapidikkeet käytössä jo monta vuotta ja ne on vaan niin käteviä! Ostin niitä just lisää, kun löyty näin herkullisen värisiä ja edellisiä oli vähän liian vähän. Näistä saa vähän lisäiloa pyykkipäivään, ovat niin söpön värisiä.

Sukkapidikkeet ovat monella tapaa hyödyllisiä:

 • pyykkikone ei voi niellä yksittäisiä sukkia kun ne on niputtanut valmiiksi ennen pyykkikoriin laittamista
 • kuivumaan laittaminen on nopeampaa, kun ei tarvitse ripustella yksittäisiä sukkia plus noissa on pieni koukku, jolla ne saa kätevästi roikkumaan telineeseen. Kuivat pyykit saa myös nopeammin telineestä.
 • puhtaita sukkia ei tarvitse lajitella (tässä vasta aikaa säästyykin!!), senkun poistaa pidikkeen ja kääntää sukkaparin sisäkkäin.
Ensimmäinen sukkakuva on lavastettu postausta varten, niputan sukat yleensä heti kun olen ne riisunut, koska se on kaikista helpoin tapa pitää jokainen sukka tallessa ja minimoida ajankäyttö. Mulla on myös värillisiä sukkia, mutta valikoin tarkoituksella mustat, jotta tilanne näyttäisi mahdollisimman kaoottiselta.

Tämä on puhdas mielipidepostaus eikä liity mihinkään kampanjaan tai muuhun. Halusin vilpittömästi suositella testaamaan tuotetta, koska olen itse ollut niiiiiin tyytyväinen. Itse olen ostanut näitä Citymarketista ja Prismasta, en tiedä tarkemmin jällenmyyjiä. Samassa paikassa kuin muut pyykkäystarvikkeet, esim pyykkipojat ja -narut.


4 kommenttia:

 1. Jee teitä näistä postauksen! Olenkin pohtinut mitä sinä mahdoit käyttää tähän ja mistä niitä saa. Asia ratkesi helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus tulikin siis kreivin aikaan, kiva kuulla, että "tarvetta" oli! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kannattaa! :)
   15kpl makso ainakin mun kaupassa 5,95€. Joka sentin arvoinen tuote.

   Poista