keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Kotikeskiviikko: Aamupalanurkkaus

Keittiöni on pienempi kuin edellisessä kodissa. Tai en tiedä pienempi, mutta ainakin toisen mallinen ja sitä kautta myös lasku- ja säilytystilaa on vähemmän. Mietin monesti, että miten ikinä pärjään jossain muussa keittiössä, kun oma oli niin hyvä. Ja ihan aiheesta mietin, haikailen nimittäin edelleen välillä vanhan perään, vaikka olen jo aika tottunut nykyiseen. Se vaan oli kaikin puolin todella käytännöllinen.

Nykyisestä keittiöstä olen yrittänyt tehdä niin toimivan kun näillä realiteeteilla pystyy tekemään. Luulen, että keittiö vielä muotoutuu, mutta nykyisellään se on toiminut jo jonkin aikaa ja olen toistaiseksi tyytyväinen. Jatkuvasti pidän kuitenkin aivoriihtä pystyssä mahdollisista parannusideoista.

Vähäisen laskutilan takia mua ärsytti kaikki tasolla pönöttävät laitteet. Yritin miettiä ratkaisua ja lopulta kokosin erillisen "aamupalapaikan" niillä tarvikkeilla, jotka käytössä olivat. Tämä on mielestäni ihan toimiva ratkaisu ja tällä parin kuukauden kokemuksella se saa ainakin toistaiseksi toimia virassaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti