perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viralliset Vikat ja Lomapohdintoja

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin työpäivät ennen kesälomaa.
Tänään alkaa Viralliset Vikat ennen lomaa. Tosin vika avausvuoro on jo ollut. Tänään on vika perjantai ja alkaa vika viikonloppu,jolta vielä palataan töihin. Ensi perjantaina olen jo lomalainen ja aloittelen ensimmäistä viikonloppua lomalaisena.
Alan jo olemaan odottavalla kannalla, kun on enää näin vähän töitä. Viisi kokonaista työpäivää. Vaikka töissä onkin kivaa, on kiva myös saaha neljä viikkoa tehä kaikkea ihan muuta. Lomasuunnitelmat ovat osittain vielä avoimet, mutta ainakin lähen lähes viikoksi partioleirille. Ollaan suunniteltu leiriä koko kevät, toivottavasti kaikki menee hyvin ja kaikki viihtyvät. Ainakin meillä on tulossa ihan huippuohjelmaa.
Paljon kivoja muitakin juttuja on loman varalta suunniteltu, mutta ei vielä mitään lukkoon lyötyä. Minuuttiaikatauluahan mä en halua, mutta en myöskään huomata istuvani neljää viikkoa kotona. Eka lomaviikonloppu kuluu kavereiden kanssa, mutta se alkuviikko sen ja leirin välissä menee kyllä täysin leirivalmistelujen tahissa. Ainakin niin on hyvä suunnitella. Olen maailman huonoin aloittamaan pakkailun, joten hyvin voi käydä niin, että alan pakkaamaan edellisenä iltana ja tajuan että Voi ei, multahan puuttuu vaikka mitä. Mutta aina voi yrittää muuttaa tapojaan.
Leirin jälkeen onkin vain aikaa. Sitä jonkinmoista reissua on siihen kaavailtu, mutta minne, on edelleen auki. Toivotaan, että saadaan jotain toteutettua kuitenkin. Sen jälkeen olisi kiva käydä vähän sukulaisia moikkailemassa, mutta sen näkee sitten, että milloin ja miten.

Nyt nautin kuitenkin eka tulevasta viikonlopusta ja näistä vikoista työpäivistä. Mars töihin, pyörä odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti