perjantai 12. heinäkuuta 2013

Odottavan aika on pitkä

Lause pätee aina, kun pitää odottaa. Jos odotusaika on muutaman tunnin, ei oikein saa mitään aikaiseksi, koska vaan vahtii kelloa. Joka pidentää entisestään aikaa. Jos saisi tehtyä juttuja, kuluisi varmasti aikakin.
Tänään on tälläinen päivä. Eka lomapäivä ja ohjelmaa vasta illaksi. Olin ajatellut pystyväni nukkumaan kerrankin pitkään, jotta kulutettavia tunteja olisi vähemmän. En onnistunut, heräsin kasilta. Sen jälkeen olen siivonnut, tekstannut, puhunut puhelimessa, kirjoittanut ystävän pyynnöstä hänelle runon,

(Ei voi olla onneton,
kun mulla on ystävä korvaamaton.
Vaikka joskus sekoilen
ja elämästä haaveilen,
olet aina luonain kuunnellen)

lakannut kynnet, katsonut sarjoja netistä ja miettinyt illaksi vaatteet. Mutta edelleen kello ei ole edennyt kovin paljoa puolesta päivästä!
Jos olisin ollut järkevä, olisin keksinyt tekemistä myös tähän päiväksi, emmä osaa vaan olla tekemättä mitään. Paitsi jos on koko päivä ihan tyhjä, silloin se onnistuu. Silloin ei tarvitse odottaa. Ilta menee kuitenkin sitten nopeasti, kun on hyvässä seurassa.
Kohta meinaan mennä kauppaan, ehkä myös vähän kiertelemään kauppoja ja sitten kokkaan piknik eväät. Ehkä se aika siitä sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti