sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Askeleita aikuisuuteen hyvässä seurassa

Tänään (lauantaina) olen tavannut kaksi ihanaa naista.
Ensin aamupäivällä yhen opiskelukaverin. Käytiin kaupassa ostamassa vähän evästä ja mentiin puistoon istumaan. Oli tosi kivaa vaan olla ja jutella. Sitten alkoi satamaan ja mentiin kauppoja kiertämään, suojaan sateelta. Jäin kiertelemään, kun hän lähti kotiin pakkaamaan reissua varten. Hyvää matkaa ihana! :)

Oli oikein sellainen hyvän olon fiilis, että nyt kaikkia sellaisia hemmottelujuttuja täytyy löytää. Olinhan luvannut illalla mennä piristämään erästä hyvin rakasta, pitkäaikaista ystävää, viemään ihkaoikeaa ruokaa ja huolenpitoa. Musta on kiva ilahduttaa ystäviä yllätyskoreilla. Välillä siihen on enemmän fiilistä ja välillä keksii vaan jotain tylsää ja helppoa.
Shoppailujen jälkeen poljin kotiin jättämään turhat tavarat ja sitten kaupan kautta ystävän luokse. Kaupan edessä eräs vanha nainen kehui mekkoni pitsistä selkää ja alkoi kertomaan omia pitsikokemuksiaan, jotka menivät vähän liian intiimeiksi. Kiitin kehuista, hymyilin kivasti ja jatkoin matkaa.

Ystävän kanssa käytiin vuokraamassa leffa. Sitten kokkailtiin, nautittiin ruuasta ja seurasta ja juteltiin. Ihan tavallista hengailua siis. Syömisen jälkeen katottiin leffa (ja toinenkin osittain, ei niin hyvä). Laitettiin kasvonaamiotkin. Käsien hoitaminen jäi toiseen kertaan, välillä täytyy nukkua ja mulla oli vielä kotimatka poljettavana. Kiitos illasta!
Pian muuttuu monta asiaa, mutta tämä fiilis ei toivottavasti muutu. Vaikka meillä on välillä ollut pitkiäkin aikoja, ettei nähä eikä oikein pietä yhteyttäkään, on musta aina yhtä ihanaa tehä jotain yhessä. Paitsi että perjantainakin hengailtiin, mutta ennen sitä on pitkä aika kahestaan hengailusta. Ehkä ne viiniä keskellä viikkoa-illat kuuluivat siihen täysi-ikäisyyteen astumiseen, mutta nykyään voi tehä muita kivoja juttuja. Monista jutuista huomaa, että kyllä tässä on aikuisiksi kasvettu, mutta se on varmaan vaan positiivista. Kuten ehkä aiemmin todettu, en kovin kovasti kaipaa niitä teini-iän kasvukipuiluja.
Ja tässä kun elämistä ja aikuistumista pohtii (taas), tuli mieleen pari biisiä..

On niin helppoo olla onnellinen
Tässä elämä on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti