keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lomajännitys

Loman alkaminen on jo niin käsillä, ettei malttais enää töitä tehä. Tai on sinne kiva edelleen mennä, mutta kesän vuoksi on löysempää kuin yleensä, niin on vaikea keksiä mitään järkevää tekemistä ja tarttua tuumasta toimeen kun ajatukset on jo huomisiltapäivässä ja siinä, että sitten alkaa se loma. Kyllä kummasti loman lähestyessä huomaa olevansa loman tarpeessa, vaikkei aiemmin ole mitään huomannut. Niin ne ajatukset vaan ohjaa. Kun on töitä niin niitä jaksaa tehä ongelmitta. Sitten lähenee loma ja hohhoijaa, kun väsyttäiskin ja olisikin kaikkea muuta tekemistä...

Aion aloittaa lomani menemällä Groteskin terassille torstaina. Siellä luo tunnelmaa lähes joka torstai dj Bunuel. Kannattaa tsekata! Ja seuraankin saa liittyä. Se on mielestäni hyvä paikka kruunata loman aloitus. Perjantaina pääsen vihdoin kunnon piknikille hyvässä seurassa ja viikonlopun vietän kaveriporukassa. Eli kaikkea kivaa on siis tiedossa! Koitan muistaa valokuvata jotain tunnelmia. Viikko alkaa rauhallisesti hengaillen ja leiriä valmistellen ja torstaina alkaakin sitten se kesäleiri. Toivotaan hyvää ilmaa!
Lomasuunnitelmat alkavatkin muutenkin jo muotoutua.. Näyttäis siltä, ettei blogia kovin kovasti päivitetä loman aikana, mutta ehkä se on ihan positiivista, tekstini vähän toistavat itseään.

Nyt valmistaudun toiseksi viimeiseen työpäivääni ja nautin näistä päivistä ennen lomaa. Mukavaa päivää, lomalaisille ja työntekijöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti