keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Aina ei huvita

Tänään tuntuu siltä, ettei kirjottaminen huvita. Kirjoitin jo tarinan siitä, miksi ei, mutta luonnos ei jostain syystä tallentunut ja sitten huvittikin vielä vähemmän.. Tai siis, voisin kirjoittaa vaikka kuinka eri syistä tämän päivän ärsytykseen, mutta en halua tartuttaa ärsytystä muihin. Haluan kuitenkin todeta, että päivässä itsessään ei oikeestaan ees ollut mitään vikaa, joskus vaan käy niin, että kun joku asia ärsyttää, niin sen jälkeen ärsyttää pienetkin asiat, niinkuin vaikka se, että ihmiset kävelee missä sattuu ja pyörällä joutuu varomaan ja jännäämään.

Haluan kuitenkin kertoa eilisestä, koska eilen olin niin myöhään kotona, etten enää jaksanut kirjoittaa. Töistä poljin isän luokse ja olin siellä koko iltapäivän/illan. Syötiin herkkuruokaa ja paljon mansikoita kermalla (siis purkista suoraan vaan, vispaamatta). Oli jotenkin tosi mukavaa ja rentoa ja mietittiin kaiken maailman juttuja. Isää nauratti mun ysiluokkalaisten kuvailu, josta kirjoitin tännekkin lauantaina. Teinimeininki on siinä taloudessa tällä hetkellä ajankohtainen, niin kyllä siitä huumoria löytyy. Pakko kai, milläs sitä muuten jaksais? ;)

Tänään tein tosi hyvää perunasalaattia: keitettyjä uusia perunoita, fenkolia pilkottuna (on muuten mun tän kesän suosikki, sekä raakana että keitettynä), tuoretta tilliä silputtuna, pippuria ja turkkilaista jogurttia. Eli vaatii vähän ja aikaakin menee vain sen verran kun perunat kiehuu. Sekä alkupalaksi että jälkkäriksi söin tietenkin mansikoita. Kolmen aterian illallinen keskelle arkea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti