maanantai 15. heinäkuuta 2013

Leirivalmisteluja osa 1

Mun oli tarkoitus olla tänään aktiivisempi kuin olinkaan, mutta muina päivinä sitten.
Tänään käytiin kattomassa leiripaikkaa ja vähän miettimässä, minne mitäkin sijoittaa ja rakentelee. Siinä ohella maisteltiin myös muutamat mustikat, ihmeteltiin stöpseliä, testattiin vesijohto, mietittiin uintimahollisuuksia, tsekkattiin paikkoja joihin pääsee autolla, puhuttiin puhelimessa, mietittiin, pohdittiin ja pähkäiltiin. Kyllä siitä hyvä leiri tulee, yleensä iskee aina epäusko n. viikko ennen leiriä. Mutta koskaan ei vielä oo kaikki menny pieleen, eikä toivottavasti nytkään.
Kotiin päästyäni käytiin vielä yhen kanssa laittamassa meiän kololta kamat valmiiksi lähtöä varten ja hengailemassa sohvilla. Mulla olikin ollut niin tosi rankka päivä, että tarttikin levätä, ha...

Kaupassa eräs mies totesi kaverilleen marianne-karkkien korvaavan seksin. Jep jep, tiietään sitte sekin..

Tässä on ollu niin paljon kaikkea muka tärkeää, etten ollenkaan ole maininnut, että kotiini on muuttanut uusi tyyppi, kämppikseni otti toisen koiran perjantaina. Se on ihan pieni ja söpö ja kovin kiinnostunut kaikesta, mutta vielä vähän pösilö. Kyllä se siitä iän myötä viisastuu.

Huomisen päivän vietän tavarataivaissa: Käyn läpi omat tavarani leiriä varten ja listaan maholliset puutteet. Sitten poljen ostoksille, ostamaan ne kaikki puuttuvat ja kaikki ohjelmiin tarvittavat jutut. Kyllä tässä homma riittää, mutta ei mitään överiä. Kohta mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti