perjantai 12. heinäkuuta 2013

Drinkkejä ja siniset huulet

En kertonut, että keskiviikkona vietin ihanan ihanan siskoni kanssa iltaa (oli siellä isäkin ja muut). Viime näkemästä on kauan, koska hän on viettänyt lähes koko kesänsä Ruotsissa ja muualla ja lähtee sinne vielä takaisinkin. Vaikka hän osaa olla ehkä maailman rasittavin 8vee, on hän myös maailman suloisin ja rakkain ja nautin seurasta. Kai se siihen sisarusjuttuun vaan kuuluu tollanen. Mutta ikävä on ainakin aina kova.
Mikä se on se juttu, että lapsena pitää olla vedessä niin kauan, että huulet
alkaa sinertää? Sitä ei vain voi lopettaa.

Poljettiin siis kahestaan rannalle illemmalla. Siellä oli aika vähän porukkaa,
mutta toisaalta oli vähän viileä ilta.

Pelattiin Hoksotin-peliä (Oppi&Ilo). Siinä täytyy kuvasta etsiä
erilaisia juttuja merkkaamalla ne omalla napillaan, esim.
"Etsi jotain outoa".

Lomani aloitus oli oikeinkin lähes täydellinen. Hyvin hitaan kaunistautumisen jälkeen hyppäsin bussiin ja matkasin kaupunkiin. Tapasin sen ystävän, jonka kanssa vietin viimeksi aikaa juhannuksen la-su. Käytiin syömässä salaattia, kierrettiin vähän kaupungilla ja mentiin jäätelölle. Yritin löytää jotkut trikoot/legginssit, joita voisi käyttää esim. mustan mekon kanssa, ettei näytä liian viralliselta. Löysin vaan ihan liian hävyttömiä tai tylsiä. Aion löytää vielä ne täydelliset.
Hengailun jälkeen tavattiin kesän aikaisia työkavereitani ja mentiin yhessä Groteskin terassille. Vielä aamulla mulla ei ollut terassille varmaa seuraa, mutta töissä kannatti avata suunsa. Eihän siellä ollut tarkoitus humaltua, niin hyvin pystyivät kesken työviikon tulemaan seuraksi. Oli kyllä tosi mukavaa ja kiva viettää aikaa vähän toisenlaisessakin seurassa välillä. Viikonloppu menee kuitenkin osittain "perusporukan" kanssa.
Terassiseuraan liittyi vielä vähän myöhemmin se ystävä, jonka luona koko ajan hyppään ja hänen miehensä. Kaikki lähtivät aikaisin pois ja mäkin sitten aika pian muiden jälkeen.

Groteskista saa kyllä ehkä kaupungin parhaita drinkkejä, mutta ei siellä kovin usein tohi lompakkoaan käyttää.. Tilaan drinkkini yleensä fiilispohjalta, eilen pyysin ensin "jotain vähän kirpeetä" ja tokana "joku kesäloman alotus drinkki" ja sain molemmilla kerralla juuri sopivat juomat.


"Jotain vähän kirpeetä"
"Joku kesäloman alotus drinkki"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti