keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pari laamaa, kymmenkunta sudenpentua ja muutama muu

Huhhei, olipas viikko ja nyt taas takaisin sivistyksessä. Leirillä oli hetkensä, niin hyvässä kuin pahassa. Siellä oli kivaa mutta kuinka kivaa onkaan olla kotona taas! Ei tarvitse perustella kaikkea, ympärillä on hiljaista, multa ei vaadita mitään ja täällä on ihan oikea sänky ja juoksevaa vettä, uujee. Voin mennä nukkumaan koska haluan, kukaan ei kysy eikä intä mitään, koko ajan on sopivan lämmin eikä käsissä ole pinttynyttä likakerrosta. Vessassa ei ole kärpäsiä ja siellä on kaakelit ja posliinipönttö. Täällä ei tuule koko ajan. Mitä luksusta! Harmi vain, ettei ympärilläni ole enää niitä hyviä tyyppejä ja sitä mustikkavarvukkoa, josta voi napsia lennosta vähän mahan täytettä.

Viikkoon mahtui paljon. Ensin rakennettiin. Kun kaikki oli valmista, sai leiri alkaa kunnolla. Viikon aikana naurettiin, laulettiin, huudettiin, punnerrettiin, itkettiin, avattiin jumiutuneita paikkoja, syötiin, nukuttiin, juostiin, kyseltiin, intettiin, väiteltiin, popitettiin, innostuttiin ja innostettiin, käveltiin, hengailtiin, makoiltiin, kuunneltiin, suunnistettiin, uitiin, saunottiin, paleltiin, ihmeteltiin, naurettiin, syötiin mustikoita, petyttiin, ilahduttiin, herkuteltiin, siivottiin, liikuttiin, ikävöitiin, soitettiin kotiin, leikittiin, hempeiltiin, udeltiin, matkailtiin, kypsyttiin, naurettiin, askarreltiin, vuoltiin, kirottiin, haaveiltiin, suunniteltiin, kuvattiin, kirjoteltiin, ooteltiin, kastuttiin ja sata muuta asiaa. Ja ennen kaikkea, selvittiin kunnialla alusta loppuun. Jopa muutamasta rankasta illasta, kun osa leiriläisistä vastusti nukkumaan menoa ja meitä. Ollaan laamoja ja rapuja ja saatania ja vaikka mitä, mutta kaikki nukkui lopulta yönsä ja kivaa taisi olla kaikilla. Se on vaan se tietty ikä, kun pitää vastustaa kaikkea..
Tässä vähän fiilistelykuvia.

Kun ensin rakentaa, saa palkkioksi lettuja!


Tekniikka oli helppo, vastahakoisimmatkin suoriutui tehtävästä.
Mutta voi sitä ulkonäköjen kirjoa, kuvaan ikuistui vain lähes
mallin mukaisia..

Välillä on hyvä ihan vain olla...

...ja vaikka vähän fiilistellä...
...mutta kivointa hengailukin on kaverin kanssa.

Miltä valo näyttää pahviputken läpi?

Matka maailman ympäri päättyi Hawaijille!

Kiitos matkaseuralle.

2 kommenttia:

 1. Aika kattava toi luettelo! :D Ja niin totta kaikki mitä kirjoitit... Taiteellinen toi pahviputki ja valo -kuva!! :) Toivottavasti leireillään taas yhdessä :)
  - Milkkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kattava myös toi leiri :D Yritin kuvata lasta sen pahviputken toisessa päässä, niin siitä tulikin tollanen, että ihan oli suunniteltu juttu, kiitos kunniasta ;) Seuraavia yhteisiä leireilyjä ootellessa! (Kuhan oot paikalla vähän kauemmin..)

   Poista