tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tuttu tarina: Sushia ja ihania naisia

Tekstini käyvät lukijan kannalta pian tylsiksi. Nehän koostuvat lähes aina samoista asioista: ruuasta ja ihanista naisista. Anteeks vaan. Koitan kuumeisesti keksiä muita kirjoittamisen aiheita kuin normiarkeni, ideoita saa kertoa!
Mutta toisaalta, kuten sanottu, pyrin täyttämään kalenterini vain sellaisilla asioilla, joista tulee hyvä fiilis ja minkäs mä sille voin, että kahdella edellä mainitulla on sellainen vaikutus.

Tänään näin kahta ihanaa naista. Ensin yhtä opiskeluaikaista, käytiin hakemassa sushia (syön mä muutakin, oikeesti) ja mentiin Munkkiniemen rantaan. Se on kyllä kiva paikka, eikä tänään ollu ees  tungosta! Hengailtiin siellä vaan ja nautittiin. Ennen lähtöä käytiin jätskikiskalla ostamassa jälkkärit. Mun jätskipallo tosin tippu heti kättelyssä, onneks kiva tyttö kiskalla antoi uuen!
Tarkoitus oli mennä rannalla olon jälkeen isälle, mutta niillä olikin suunnitelmat muuttunut. Huomenna sitten sinne. Päätin lähteä kotiin, mutta huomasinkin matkalla yhen ihanan parvekkeellaan ja huutelin, jos saisin sisälle asti mennä. Tokihan se sopi. Sama peruskouluaikainen ystävä, jonka näin sekä perjantaina että lauantaina ja isä jo kysyi, että mitäs mä siellä koko ajan hyppään. Kai sitä nyt saa ystäviään hypätä tapaamassa niin usein kuin haluaa.. Ainakin tietää, että on oikeita tyyppejä valinnut elämäänsä, kun ei seuraan kyllästy!
Välillä on ihanaa vain olla ja seurassa se on toki aina mukavampaa. Tänään(kin) se onnistui!Vikana on pakko vielä mainita: Kaksi työpäivää jäljellä, vähiin käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti