sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä.

Eilen oli kyllä ihan huippu kivaa. Loppuun asti.

Koko päivä meni Tallinnassa työpaikan naisten kanssa. Kierreltiin lähinnä kauppoja ja nautittiin seurasta. Käytiin Afrikkalaisessa ravintolassa syömässä. Istuttiin kattoterassilla nauttimassa auringosta, ruuasta ja juomasta.
Löysin yhen tunika-mekko-asian, yhen neuletakin ja kaulakorun. Äitille tuliaisiks käsityölehtiä ja mulle siideriä ja kohukkeita (rahkapatukoita, ihan parasta herkkua. Ne vaan pitää aina heti syyä).

Sain kyyin kotia valmistautumaan illan keikkaa varten. Ei onneksi tullut niin kiire ku pelkäsin, hyvin ehti kaiken tehä. Ja keikka oli ihan mieletön! Varmaan paras, ainakin yks parhaista, PMMP:n keikoista ikinä. Seurakin mitä parhainta. Lavalla oli yksi polttarisankari ja yksiä huueltiin, mutta ei ne lavalle asti päässeet. Ympärillä olevien ihmisten tanssiminen oli rajua, välillä vähän liiankin! Mutta ei se loppujen lopuksi niinkään häirinnyt.

Tänään kesti melko kauan päästä käyntiin. Mutta pakko oli ryhdistäytyä, meillä oli partion siivoustalkoot. Oltiin kyllä niin tehokkaita, että ei olis uskonut! Listattiin kaikki varastossa olleet tavarat ja huhhei mitä kaikkea turhaa ja vähemmän turhaa sieltä löytyikään.. Projektia on vielä jatkettava, mutta ei sitä kerralla kaikkea jaksa...

Viikonloppujen parhaimmistoa. Oikeestaan taas. Mulla on projektina tehä vaan juttuja, joista tykkään ja pakollisistakin jutuista löytää sen positiivisen, niin elämä on paljon helpompaa ja mukavampaa. Olen siinä yllättävän hyvin onnistunutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti