perjantai 21. kesäkuuta 2013

Epäonnea ja kivaa olemista Juhannuksen kunniaksi

Postauksissa on ollut vähän taukoa, mutta tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään erityistä, mistä olisi  tehnyt mieli kirjoittaa. Eilen oli hyviä tyyppejä ja hyvää ruokaa. Muuten ei mitään erityistä tapahtumaa. Paitsi että eilen hajosi puhelin ja sen korvaaminen tuntuu olevan vaikeampaa kuin luulin. No, kyllä tääkin selviää, tavalla tai toisella.

Tänään kävin vähän salilla, mutta treenaaminen ei jotenkin yhtään toiminut. Tsemppi puuttui täysin. Että jos ei heti onnistu, niin jätetään sitten liike väliin.. Tosi tehokasta. Mutta toisaalta, eihän enää ehi ees kesäkuntoon niin mitäs sitä hampaat irvessä suorittamaan. Liikunnassa pitää säilyä ilo ja sen pitää tuntua hyvältä. Ei siitä tarvii tehä suoritusta, vaikka siihen oiskin ohjelmat ja muut. Sitten treenaa enemmän, kun tuntuu siltä.
Muutenkin elämä menee ihan liian helposti suorittamiseksi. Paras tapa on vaan tehä niin kuin hyvältä tuntuu ja hoitaa hommat, jotka täytyy. Mutta ei niistäkään pakko pullana mitään tuu.

Juhannussuunnitelmat ovat vielä vähän avoimet, mutta kaupunkijuhannusta tässä vietellään, ainakin osittain seurassa, parhaassa sellaisessa. Huomenna juhannusbrunssi! Kirjoitan juhannuspalasia, kun niitä tulee..
Vaikka koko juhannuksen juhliminen on mielestäni vähän hölmöä sillein, mitä se monelle merkitsee. Liikaa humalaa ja sekoilua. Sellaista en halunnutkaan eikä sellaista liiemmin ollut kyllä tarjollakaan. Ei mun mielestä juhannus mitenkään erityisesti eroa viikonlopuista yleisesti, mutta toki jotain tekemistä haluaa suuremmin kuin muina viikonloppuina. Hyvä ruoka, hyvä seura ja sopivasti juomaa riittää loistavasti. Ja aurinkoa.
Äsken tein spotifyhyn juhannuslistan. Se kruunaa hengailujuhannuksen.

Musiikin täyteistä juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti