tiistai 4. kesäkuuta 2013

Aikamatkailua

Kuulin tänään, ettei varmaan kukaan ole käyttänyt sanaa PÄLLI sitten 70-luvun. Ne ei selkeesti radiossa tiedä mitään! Se on käyvä sana moneenkin paikkaan. Ja me ollaan kyllä ihan ajassa eläviä eikä mitään kauas menneesseen menneitä. Eihän meistä kukaan ollut ees syntynyt sillon 70-luvulla... Ha, että sellainen aamun avaus.

Töiden jälkeen kävin vähän kaupoilla. Oikein ajatuksen kanssa, mutta emmä kyllä paljoa mitään löytänyt. Ihmeellisen haljuja värejä ja hölmön mallisia vaatteita. Lisäksi tänään oli sellainen päivä, että kaikki näytti hölmöltä päällä. Päivä, jolloin olisi vain parempi olla katsomatta peiliin ollenkaan. Sellaisia vaan välillä on. Shoppailun kannalta ihan hyvä, säästyy rahaa. Itsetunnon kannalta ehkä ei..

Mietin taas tänään, jos menisi jonnekkin matkalle. Heinä-elokuun vaihteessa, innostunut matkaseura saa ilmottautua! Myös aikakoneen rakentamisesta oli puhetta, jos loman ja mahollisen matkan saavuttaisi nopeammin.. Toki kohde ja seura olisi hyvä olla valmiina ennen sitä aikakonetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti