maanantai 17. kesäkuuta 2013

Älä nyt kysele, toimi vaan niin!

Päiväni on koostunut töistä, pyöräilystä ja yhen hyvän ystävän seurasta. Hyvä viikonaloitus siis.

Työpäivä erosi normaalista eniten siinä, että toinen tiimi oli järjestänyt meille yllärinä hemmotteluhetken kesken päivän! Olipas kiva ajatus. Sain ohjeeksi pukea ulkovaatteet päälle ja kun varmistin ymmärtäneeni oikein,sain otsikon vastauksen. Paras vaan toimia niin siis. Saatiin mukaan kori ja ohjeet mennä tunniksi rantaan. Korissa oli mehua, kahvia, itse leivottua pullaa ja naisten lehtiä! Lehdet jäivät kyllä lukematta, kun pieni sadekuuro yllätti ja ehkä muutenkin aika olisi mennyt "vain" jutteluun. Takaisin töihin palattiin ehkä vähän rennompina.

Musiikkia fiilistellen poljin keskustaan kesän ennätysajassa, 53min! Reittioppaan mukaan matkaan menee 1h 4min ja mä oon yleensä polkenu sen tuntiin. Suuria iloja on pienetkin asiat. Ja säilyin täysin kuivana kaikki päivän pyöräilyni vaikka sää on ollut epävakainen ja yllättävä Sangosta kaatamalla vettä - täysi auringonpaiste - akselilla.

Sitten kävin syömässä ystävän kanssa. Viime näkemisestä onkin aika kauan. Anteeksi vaan yksitoikkoiset juttuni... Ihana oli nähä kyllä! Yritetään saaha se muffinssien (muffeeffinssei) leipominen toteutumaan tässä pian. Kuorrutteet kans.

Käytiin vielä moikkaamassa viime viikon synttäriyllärin saajaa töissä. Sitä viini-iltaa ootellessa..

Huomiseks suunnitellaan pyörälenkkiä, koska se jäi tältä päivältä. Ja koska töien jälkeen ei oo sovittua ohjelmaa ennestään. Tai siis, kyllähän mä oon yksinäni polkenut lenkkiä ihan tarpeeksi. Mutta jos sais laiskanpuoleisiakin motivoitua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti