lauantai 8. kesäkuuta 2013

Muka-mökkeilyä

Töiden jälkeen pyöräilin keskustaan tapaamaan ystävää. Käytiin subissa ja kirjakaupassa. Oli tosi ihana nähä taas pitkästä aikaa! Vaikka ollaan me facebookissa juteltu, mutta se on aina ihan eri asia.
 
Pyöräily jatkui isän luokse. Siellä syötiin oikein herkkukesäruokaa: uusia perunoita, salaattia, keitettyä fenkolia ja paistettua kuhaa. Namskis. Jälkkäriks isä oli ostanu "mökkivohveleita", koska perjantaisin "kaikki" lähtee mökille ja kun ei oo mökkiä, niin voitaisiin kuitenkin elää mökkitunnelmaa. Oli meillä myös punssirullia (kuninkaallisten häiden kunniaksi). Koitettiin myös käyä keskustelua vähän enemmän "maalaisesti". Multa se kai onnistuu vähän muutenkin.. Kerroin kuinka matkalla vähän ripsi vettä, jolloin isä sanoi, että maalla ripsii, mutta kaupungissa tihkuu. Ilta )ja päivä myös) oli tosi rento ja mukava. Oli ihanaa vaan olla. Mulla on kyllä hyviä tyyppejä ympärillä.
 

Pyöräilin kotiin myöhään. Oli mukava pyöräillä, kun ei ollut oikein ketään missään, sateen jälkeinen raikas ilma ja kaunis taivas. Ei tuntunut yhtään raskaalta, vaikka kilometrejä oli jo melkoisesti takana. Pyöräily on kyllä parasta kesäliikuntaa. Tai kuten työkaverini sanoo, se on vain tapa siirtyä paikasta toiseen.


Nyt laitan aamupalaa. Sitten lähen Bodybalanceen ja avaamaan festarikesän! Ihanaa lauantaita muille myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti