torstai 6. kesäkuuta 2013

Mallikansalainen vikoineen

Tänään(kin) on ollut oikein hyvä päivä.

Töissä tehtiin modernia taidetta muoviautoilla maalaten. Pitäis varmaan myyä idea jollekkin tapettitalolle ja saaha hyvät rahat. Ois sitten millä reissata.. Niistä tuli oikeesti päheitä!
Töissä kävi kyläilemässä kotonaan mahaansa kasvattava työkaveri. Toivotaan, että mahan kasvatus loppuisi viimeistään ajallaan ja niillä kohta olisi ihana pieni. Annettiin äidin hemmottelulahja, toivottavasti osui mieleinen. Mulla kun oli suuri vastuutehtävä keksiä se lahja..

Töistä pyöräilin yhen ihanaisen työpaikalle, josta suunnattiin kaupan kautta puistoon herkuttelemaan. Yleensä parhaat hetket saa ihan yllättäen, enempiä suunnittelematta. Tänäänkin sovittiin tapaamisesta alle kaksi tuntia ennen h-hetkeä! Matkalla kohdattiin ihme valittajia, mutta niitä on. Ei anneta semmoisten pilata elämän hetkiä. Ihan aiheesta ne tavallaan sanoi, mutta melko kärkkäästi ja turhaan. Onneksi meillä oli muuten niin mukavaa, oi jospa oisit saanut olla muu-kaa-naa.

                      Jos teet muut valintasi edullisesti, voit panostaa siihen kaikista parhaimpaan.

Kotiin poljin kaupan kautta ja ostin vaan kaikkea tarpeellista ja laadukasta ja olimpa ylpeä. Iltapalaksi pilkoin hedelmäsalaattia.

Mangoa, banaania ja nektariineja. Ehkä lempparihedelmiä, vaikka tykkään kyllä oikeestaan kaikista muistakin. Banaanista en aiemmin tykännyt, mutta jossain vaiheessa opettelin syömään, koska se on vaan kaikista helpoin.

Tänään suoritin yhen suuren haasteen elämässä. Kävin ekaa kertaa ikinä ite täyttämässä pyörän kumit (tai takakumin vaan..) huoltsikalla! Mua ennen siinä oli semmoin mies joka ei selkeesti myöskään ollut sitä ennen tehnyt eikä siinä oikein myöskään suoriutunut. Antoi mulle vuoron välissä ja itse jäi siihen norkoilemaan ja kattomaan mallia. Täytyihän mun siitä selviytyä ja humps vaan! Varsinainen mallikansalainen. En jäänyt katsomaan, miten mies selviytyi, ettei kukaan luulisi, etten minäkään osannut. Toivottavasti hänkin sai pyörän kuminsa täytettyä, polkeminen on silloin helpompaa.

Lopuksi musiikkia iltaan. Tästä on tänään puhuttu monessa yhteydessä ja monen kanssa. Saattaa vaatia muutaman kuuntelukerran. Ja video on outo.

http://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti