maanantai 10. kesäkuuta 2013

Erittäin vahva maanantai

Vaikka mulla olikin loppujen lopuksi harvinaisen tehokas työpäivä kaikista hidastuksista huolimatta niin oli kyllä maanantaikohmeutta ilmassa.
Vajaa neljä tuntia myöhästynyt kuorma vähän aiheutti stressiä mulle, mutta onneksi se tuli lopulta lähes täydelliseen Just-nyt-ei-olis-muuta-kohtaan. Mutta sen kuskin elämäänhän se enempi vaikutti ja varmaan aika kauan pidens sen päivää. Odotteli loman alkua.. Otsikko on hänen sanomansa, mulla henk. koht. on ollu hyvä maanantai. Niinkuin nykyään useimmat päivät muutenkin. Tästä on hyvä startata uusi viikko!

Töiden jälkeen pyöräilin kotiin ja tein kesän aikaennätyksen, 33minuuttia! Vaikka en mielestäni ees polkenu mitenkään erityisen kovaa, mutta kai sitten kuitenkin. Nyt alkaa polkeminen jo mennä enempi itsestään, vaikka kyllä välillä jaloissa tuntuu siltä, ettei pääse eteenpäin vaikka kuinka polkisi. Mutta sitä on koko ajan vähemmän. Oikein harmittaa, jos nyt meinaa iskeä sadekelejä, mä haluun pyöräillä!

Kotona vietin pitkästä aikaa kokonaisen arki-iltapäivän/illan. Tai kävin mä kaupassa, mutta sekin kuuluu kotijuttuihin. Oikein silleen ajattelevasti, että mitä tekee mieli ja mitä tarvii kroppa. Enkä ostanu mitään turhaa. Paitsi yhen sporttilehen palkinnoks tsempistä. Olen sen ansainnut.

Iltapalaks tein taas hedelmäsalaattia, mutta vielä ois jotenkin nälkä. Täytyy ehkä vielä jotain syyä, parempi nukahtaa kun ei nälkä kurnaa. Sitten täytyy alkaa suunnittelemaan unille menoa, huomenna superaikainen herätys ja paljon kaikkea tekemistä! Toivotaan ettei sade iske.

Tästä tulee hyvä viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti