maanantai 3. kesäkuuta 2013

Herkkuja ja herkkua seuraa

Tänään olen ollut supertoiminnallinen. Polkenut yhteensä päivän aikana n. 42km (saattaa olla pientä heittoa, en ole tarkistanut matkaa. Mutta jos matka heittää, niin en ainakaan vähempää ole polkenut). Radiosta saa paljon enemmän boostia polkemiseen kuin ipodista.. Onkohan mun ipodin musiikki liian melankolista? Munkan mäkikin meni humps vaan.
Kotimatkaksi sain matkaseuraa, mikä oli piristävää verrattuna yksin puurtamiseen. Nautin yksin polkemisesta, mutta hyvä seura on aina hyvä seura.

Töissä kuulin, etten voi mennä isojen puolelle, koska mulla on masumakkarat. Että näin tänään..

Päivän ohjelmistossa oli tavata se ihana nainen, joka on viimeisen kuukauen viettänyt kaikkialla. Oli ihanaa nähä ja kuulla kaikkia kivoja juttuja ja jakaa kaikkea, mitä on tapahtunut. Iski vähän matkakuume. (Jota ei onneksi ole ollut....) Käveltiin keskustasta Kaivariin. Kävin matkalla ostamassa SIS. Deli + Cafesta salaatin ja olipas muuten hyvää. Vähän luksusta arkeen. Istuttiin nurtsilla pitkään ja sitten siirryttiin jätskikiskan kautta muurille istumaan ja kattelemaan ohi kulkevia ihmisiä. Siihen rantaan, lähelle mutkaa.
Kiitos seurasta ihana, nähään pian taas <3. (Siellä keikalla sitten viimeistään)
2 kommenttia:

  1. Sinä olet ihana, helsinki on ihana ja jätskit ihania! Toivottavasti pääset nyt matkailemaan! Ja keikalla tosiaan nähdään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli elämä on aika ihanaa.. ;) Kovasti mä matkaa suunnittelen, en vaan tiiä, että toteutuuko vai ei.. Toivotaan niin. Kivaa ainakin päästä keikalle! :)

      Poista