torstai 8. marraskuuta 2018

Joulufiilistely: uutuuspiparit testissä

En oo kovin hyvä analysoimaan erilaisia asioita, mutta tykkään kaikenlaisista testailuista ja siksi halusin tehä pienen piparkakkutestin, vaikkei tulokset ihan aukottomia olekkaan. En vaan osaa arvioida tällaisia asioita monelta kantilta, mutta ehkä ei aina tarvii.

Kuten turkinpippuriuutuudet-postauksessa kerroin, tykkään säännöllisesti ostaa juttuja, jotka ei oo mulle ennestään tuttuja. Etenkin uutuudet kiinnostaa ja siksi päädyin ostamaan yhdellä kertaa kolme pakettia erilaisia pipareita.Annas Polka-piparkakut 

Paketissa on noin 33 piparkakkua

Tuoksu on selkeän piparkakkuinen, mutta myös piparminttu tuoksuu. Ensimmäisenä maistuu piparkakku ja siihen sekoittuu selkeä piparmintun maku, joka jää pitkäksi aikaa jälkimauksi suuhun. Nää on mielestäni tosi hyviä ja ostan varmasti myös uudestaan. Testasin näitä vain yksinään, mutta luulen, että toimii niin parhaiten. Piparminttu on itsessään niin vahva maku, etten ehkä yhdistäisi tähän komboon enää muuta.


Annas Lakrits-piparkakut

Paketissa noin 33 piparkakkua

Tuoksussa sekoittuu piparkakku ja lakritsi. Sama kuin Polkassa, piparkakku maistuu ensin selkeämmin. Lakrtisin maku tulee hieman myöhemmin ja jää pitkäksi aikaa jälkimauksi suuhun. Nääkin on tosi hyviä ja päätyvät ostoskoriin varmasti myös uudestaan. En ole kokeillut muuten kuin iteksiään, mutta tähän voisi sopia joku muu maku vielä lisäksi. Ensimmäisenä tulee mieleen homejuusto ja/tai persimon. 


Kantolan rapea pallopipari

Nää on siis maitosuklaapäällysteisiä piparkakkupalloja. Tuoksu on tosi hyvä, suklainen ja jouluinen. Makukin on tosi hyvä. Ei ehkä kaikista jouluisin, joten sopii hyvin aikaiseen fiilistelyyn. Ja varmasti myös esimerkiksi jouluaattoherkuksi. Piparkakku ei mun mielestä oo itsessään kovin hyvä, mutta kokonaisuutena toimii.Laita toki kommenttia, jos tän tyyppiset postaukset kiinnostaa. Tää on vuoden ensimmäinen Joulufiilistely-postaus. Jatkossa löydät sillä tunnisteella myös muut jouluaiheet. Tulossa ainakin muutamat diy-lahjavinkit. Mietintämyssyssä myös joku glögiaihe ja muut kausiherkut. Jos näistä tulee erityisiä ideoita ni pistä vinkkiä!

2 kommenttia:

  1. Löysitkö nämä ihan jostain perus ruokakaupasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on kaikki ostettu Cittarista. Varmasti muualtakin löytyy. :)

      Poista