lauantai 24. marraskuuta 2018

Joulufiilistely: Lahjavinkki 3. Lumiukkosoppa

Kolmantena lahjavinkkinä jaan lumiukkosopan. Tämmöisen voi hyvin koota pieneksi muistamiseksi esim. opettajalle tai päiväkodin työntekijöille ilman mukia esimerkiksi sellofaanipussiin. Olen itse saanut sellaisen joskus lahjaksi päiväkodista. Siihen oli yhden herkkukaakaon ainekset pistetty pieneen pussiin.

Tämä oli tarkoitus antaa ihan joululahjaksi ja tein siksi hieman isomman: ainekset kolmeen kaakaoon sekä oma muki. Tässä on hyvä ottaa lahjansaaja huomioon, ettei vaan osta jotain mukia, joka jää yksittäisenä pyörimään kaappiin. Jos et ole varma mieltymyksistä tai jos tiedät saajan käyttävän vain tietynlaisia, osta sellainen tai jätä muki kokonaan lahjasta pois. Tämä on mielestäni kiva lahja myös ilman mukia. Jos haluaa isomman paketin, niin voihan siihen lisätä jotain muuta, esim. jotakin syötävää.

Kirjoitan ohjeet nyt täysin oman paketin mukaan, varioi mielesi mukaan saaja ja tilanne huomioiden. Eli laitatko mukaan mukin tai jotain muuta ns isompaa kuin kaakaoainekset. Mistä kaikesta saaja tykkää? Tässä vain mielikuvitus on rajana, voit liittää mukaan ihan mitä vain, mitä voisit kuvitella kaakaoon lisättävän.


Lumiukkosoppa

muki
3 annospussia kaakaojauhetta
3 polkatankoa
valko- ja tummasuklaahippuja
vaahtokarkkeja (minit tähän erityisen hyviä, itse en ehtinyt etsiä sellaisia)
strösseleitä yms.

Pakkaa ainekset pieniin pusseihin, jos ne on ostettu isommissa erissä. Itse käytin minigrip-pusseja, strösselit laitoin pakastepussista leikattuun kulmaan ja nauhalla kiinni. Pakkaa ainekset mukiin ja paketoi sellofaaniin (tai muuhun mieleiseen). Jos teet paketin ainoastaan kaakaoaineksista, suosittelen laittamaan ne jonkinlaiseen pussiin. Ne on helpompi paketoida kuin "sellofaanitötteröön", koska pieniä, erillisiä osia tulee niin monta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti