perjantai 3. toukokuuta 2013

Treeniä ja viiniä, mitä sitä ihminen muuta (hyvässä seurassa)!

Työpäivä sujui lähes normaaleissa merkeissä. Paljon touhua ja tohinaa, mutta silti ihan rennoissa meiningeissä.

Työpäivän jälkeen olin menossa salille. Vaihoinkin viime hetkellä yhtään enempää ajattelematta suunnitelmakseni mennäkkin BodyCombattiin. Kaduin klikkaustani heti tunnin varattuani, mutta enää ei voinut perua, koska tunnin alkuun oli tunti. Eli varasinkin tunnin viimeisellä mahollisella hetkellä. Vielä ovesta astuessani mietin, kehtaanko sanoa, että menisinkin vain salille. Ei ollut yhtään kunnon treenausfiilistä, salilla voisi ottaa vähän rennomminkin, jos huvittaa. En kuitenkaan kehannut kysyä, joten menin tunnille. Ja onneksi menin. Siellä ei todella voi fuskata (paitsi ihan vähän) ja tahti oli kova. Tunnin jälkeen olin tyytyväinen siihen, että en ollut perunut sinne menoa, en varmana olisi treenannut salilla yhtä kovaa. Sinne ehtii muunakin päivänä sitä paitsi...

Tänään oltiin perinteisellä perjantaiviinillä ystävän kanssa. Tässä on ollut vähän taukoa kun on ollut muita hommia, mutta tänään mentiin! Ensin Santa Féhen syömään. Ruoka oli herkullista ja annokset i-s-o-t. Satuttiin sinne juuri sopivaan aikaan, hetkeä aiemmin oli ollut ihan tupattua ja ihmiset joutuneet varttumaan pöytää kauan. Me päästiin just ja vielä tosi kivaan paikkaan.
Sieltä siirryttiin tuttuun ja turvalliseen Baker´siin viinilasillisille. Siellä pauhasi lätkä, kuinkas muuten. Ihmiset oli aika rauhassa maaleista huolimatta, niin hyvin kuulu puhua muita juttuja. Hiukka väsymys painoi, mutta mukavaa oli. Sitten päätettiin lähteä, jotta huomenna on pirteä hoitamaan kouluhommia ja siivousta ja illalla jaksaa vielä keikalle mennä tanssimaan. Eli huomenna nähään taas ja monta muutakin ihanaa! Toivottavasti tulee kiva ilta :).

2 kommenttia: