keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Älä ole niin vakava

Huomaan partiossa käymieni keskusteluiden koostuvan tällä hetkellä siitä, missä menee pälliyden rajat ja kuka sen ylittää ja milloin.. Ja haluan heti alkuun taas muistuttaa, että kaikella kunnioituksella, kaikki ovat tervetulleita ja kaikkia kohellaan samoiten! Kaikki ovat täydellisiä juuri sellaisina kuin ovat, kyse ei ole siitä. Hyväntahtoistahan tää keskustelu vaan on ja johtuu lähinnä siitä, että pälli on johtajaparini tämän hetken lempisana. Ja kuten kommenteissa todettu, pitää olla myös vähän pälli ollakseen paras. Mutta rajansa toki kaikella... Sen ylittävät aiheuttavat usein vain positiivisia reaktioita ja huumori on se, millä parhaiten jaksaa! Siis esimerkiks sitä leirielämää ja huonosti käyttäytyviä lapsia.

Pällillä ei tarkoteta negatiivisesti tyhmää vaan hieman yksinkertaista, ihan positiivisesti. Ei meillä oo oikeutta puhua toisista negatiivisesti tossa mielessä, kaikki on just sellasia kuin on ja saavat olla, ei se keltään pois oo. Eikä naureta sen kustannuksella, että joku ei tajuu kaikkea ja heti. Ihmiset on erilaisia, onneksi. Eihän kukaan aina loista viisaudellaan..

Itsekkin kulkee välillä hieman pälliyden rajamailla omalla mittapuulla (joku muu voi pitää ihan sen ylittäneenä, pitäkööt). Ainakin eilen kun keskustelin pälli-sanaan mieltyneen kanssa siitä, josko lauantain juhliin voisi osallistua pelkissä korkkareissa tai niin, että pukee kalsarit housujen päälle. Juhlissa on väriteema ja sitä tulee noudattaa. Jossei kaapista löydy kuin kalsarit oikeaa väriä niin minkäs sille voi? Tai jos korkkarit on oikean väriset, mutta niihin sopivia vaatteita ei löydy? Todettiin kuitenkin, että ehkä on parempi mennä kauppaan. Molempien. Tai tutkia kaappiaan vähän tarkemmin.. Ja tämän keskustelun jälkeen (tai kesken) nukkumaan, ettei mene liian överiksi.

Myöhemmin tuli mieleen, että kaupoissa on nykyään väriteemaan sopivia jätesäkkejä, jos vaan pukeuduttaisiin niihin?

Pälli-sanaan mieltynyt totesi tekstin luettuaan: "Voihan pälli mikä teksti mä luulen että moni kyllä löytää sisäisen pällinsä kun oikein sitä etsii... Välillä sen voi hukata mutta silloin liikutaan jo todella vaarallisilla vesillä. Pälliys on mun mielestä taitolaji, sitä ei saa ylittää eikä myöskään alittaa. Piste."

Itseään ei pidä ottaa liian vakavasti. Eikä muita. Siinä päivän tärkein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti