sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Lähdetään kauas pois, sinne mis on lämmin!

Vaatekriisiä ei ollut eilen. Puin päälle ja lähin polkemaan. Asukuvaa ei tullut, mutta pukeuduin löysiin harmaisiin housuihin, joien punteissa on resorit. Ne on ihan kulutetut ja vähän tylsät, mutta saavat aina kehuja. Hyvä niin, koska tykkään niistä itsekkin. Sitten oli löysä valkoinen pitsipaita housujen kaulukseen laitettuna. Ja keikalla valkoiset korkkarit, joista tosin discopuolella välillä luovuin, painoi päkiöitä ja ilman oli sitäpaitsi kivempi tanssia! Meikkinä oikeestaan punainen huulipuna ja punainen kynsilakka. Eli melko pelkistettyä, viihyin asussa hyvin.

Ensin oltiin ystävällä hengailemassa, fiilistelemässä ja herkuttelemassa. Lähettiin yhessä keikalle ja nähtiin keskustassa vielä eri paikoissa alottelemassa olleita. Meitä oli monta, paljon kivoja tyyppejä!
Raappana oli ihan tosi hyvä! Kannatti lähteä, vaikka ei lähtöä kyllä olekkaan ees epäröity.. Kauan on ootettu. Otsikkokin Raappanan biisistä, kuulemma on suunniteltu tyttöjen lomamatkaa, mutkin on laskettu mukaan. Sopii!
Eilen tanssittiin täysiä, vaikka Lauantaidiscon musiikki oli hieman ankean puoleista.. Sitten tultiin jatkoille samaisen ystävän luokse, ympyrä sulkeutui.

Täällä vielä, laiskaa. Kuunnellaan musiikkia ja hengaillaan. Hyvä sunnuntai. Kohta lähen polkemaan, keksin jotain syötävää ja meen suunnittelemaan hyvää partio-ohjelmaa.
Tälläisiä viikonloppuja lisää, kiitos! (Kohta onkin peräkkäin monta naisten viikonloppua, täytyy siis keskittää lukeminen entistä enemmän arkipäiviin..)
Laiskaa  sunnuntaita ja energistä ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti