sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kun lapset nukkuvat...

Johtajat istuvat kuistilla...
 
                                                     ...ja syövät lusikalla kermavaahtoa.

Johtajien Kermavaahtobileiden lisäksi viikonloppuna tehtiin paljon juttuja koko porukalla. Leikittiin viikinkipalloa k-a-u-a-n, myös solmu ja mafioso olivat kovassa suosiossa.
Sitten syötiin hyvin, laulettiin, pelattiin palloa ja muita pihapelejä, suoritettiin Salaisten agenttien koulutus, naurettiin, tiskattiin, syötiin karkkia, saunottiin, hengailtiin, suunniteltiin uusia ansiomerkkejä, puhuttiin mukavia, käytettiin radiopuhelimia, ajateltiin eri tavoin kuin lapset, nautittiin seurasta ja ihanasta auringosta. Ja mä myös vähän luin pääsykokeisiin..
Oltiin me vissiin pelottaviakin, mutta ei mörköjä sentään. Muttakun mitään ei kuule eikä nää, niin kai sitä vähän pitää herätellä.
Niin, ja lapset juoksi p-a-l-j-o-n, jotta saivat aina yhen karkin/kierros. Oltiin tolppa ja sit oli se "namusetä". Ja ne kaikki kannustusjoukot! Karkki liikuttaa. Mutta ei meitä..

Mun kanssa partiossa on just ne parhaat tyypit! Ja pari pälliä, mutta kaikella kunnioituksella, kivoja nekin on. :)

Lopuksi ehkä paras ruokalaulu:

Mitä eroa on mehulla ja fairylla?
Mitä eroa on mehulla ja fairylla?
Mitä eroa on mehulla ja fairylla?
Onko se maku? - EI!
Onko se väri? - EI!
Päärynämehu ei vaahtoa!


(Sattuneista syistä emme juo päärynämehua retkillä.)

6 kommenttia:

 1. Hah hah ainoastaan Mörrimetsäretkillä..Terv.Rouva Päärynä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, voi armas Rouva Päärynä! Ei kyllä Mörrimetsälläkään enää (ihan kuin meillä sellaisia olisikaan..) Ja lämpimänä ei toivottavasti ikinä missään uuelleen.. Pakko myöntää, että aattelin sua sekä retkellä laulaessani tuota että postausta kirjoittaessani.

   Poista
 2. Meiän johtajatiimi on paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottoman paras. Ja mun LPKJA varsinkin <3!
   Johtajaparini ajatteli olevansa toinen pälli ja kun valaisin ajatelleeni häntäkin kohdassa "parhaat tyypit", hän totesi: "Oon kyllä sitä mieltä että pitää olla edes vähän pälli että voi olla paras." sekä "Ja todellakin pälliydelläkin on rajansa :D ei mennä sinne omaan oikeaan, silloin aletaan jo liikkua vaarallisilla vesillä ;)"
   Että ollaan kaikki sopivan pällejäkin vissiin. Kuulin myös yheltä taholta olevani yhessä teistä molempien kanssa, mikä on melko mielenkiintosta sinänsä että.. Niin.

   Poista
 3. Mjoo, ehkä sopiva määrä pälliyttä oikeassa tilanteessa on ihan hyväksikin? Mutta kaikella siis rajansa kumminkin.. :D
  Ja mitä tähän yhdessä olo asiaan tulee, niin sähän sentään nukuit meiän välissä retkellä, siitähän voi jo tehdä kaikenlaisia loogisia päätelmiä.. Ja kun aattelee että me vedetään tällä porukalla käytännössä kaikkia lippukunnan yhteisiä juttuja, niin onhan sekin nyt VÄHÄN epäilyttävää ja herättää kysymyksiä? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, ois ihan sikana partiopareja, jos vierekkäin nukkuminen tarkottais sitä! Huhhei vaan. :D

   Poista