lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuinka pukeutua mahdollisimman epäkäytännöllisesti shoppailureissulle?

Näin:


Kuva ei kerro koko totuutta.. Yläkroppa ei näytä kuvassa yhtään niin pitkältä kuin livenä eikä jalatkaan ihan niin lyhyeltä. Tai sitten kuvittelen vain. Kroppani kuitenkin huusi näitä vaatteita shoppailureissulle lähtiessä. Vain mukavaa ja pirteää eikä mitään kiristävää. Oikeasti viihdyin ja aion vastustaa pukeutumiskoodeja jatkossakin, ainakin joskus.
Mutta sen lisäksi että asu sotii ehkä kaikkia pukeutumissäädöksiä vastaan, se oli myös melko epäkäytännöllinen sovituskopissa.. Eihän tollaisten housujen kanssa käy mikään yläosa niin yritä siinä sitten miettiä, mikä näyttäisi päällä hyvältä! Hyvä puoli siinä toki oli se, ettei sitten ihan mitä vaan ostanutkaan kun ei saanut oikein kuvaa, miltä se näyttäisi muuten.

Nyt yritän välttää vaatekriisin ja vain löytää jonkun hyvän asun illan keikalle, jotta voin lähteä polkemaan kohti alottelupaikkaa. Ostin Alkosta viiniä, jota en ole ikinä maistanut. Myyjä suositteli sitä mun edellisten suosikkien pohjalta. Aattelin olla hurja ja rikkoa kaavan valkkaamalla jotain muuta. Toivottavasti on hyvää! Ja illasta tulee kiva.

Vaatteita valkkaamaan, kivaa iltaa :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti