tiistai 3. heinäkuuta 2018

Itsetehtyjä vauvakortteja ja yleistä korttiasiaa

Tää vauvalahja-aihe alkaa ehkä olla hieman kulunut täällä blogissa, mutta halusin silti jakaa tekemiäni kortteja ihailtavaksi ja inspiraatioksi. Ja saattaa näitä aiheita tulla myöhemminkin..

Mä teen yleensä kaikki kortit itse enkä ole vielä koskaan tehnyt kahta samanlaista. Haen inspiraatiota yleensä teemasta/väristä/saajan mieltymyksistä. Levitän askartelutarvikkeet ja poimin sieltä tilanteeseen sopivat materiaalit kasaan, joista sitten valitsen ne, jotka päätyvät lopulliseen korttiin. Koska tyyli on tämä, pyrin yleensä tekemään monta korttia kerralla eli mietin kaikki tulevat juhlat valmiiksi/teen muutamia varastoon, jos ei tarvetta tule mieleen. Olen tosin huomannut, ettei niitä varastoon tehtyjä tule kovin usein käytettyä, koska haluan tehdä kortit sen hetken fiiliksen mukaan. Muutamia varakortteja on kuitenkin hyvä olla aina valmiina, jos iskee jotkut yllätysjuhlat tai ei ole aikaa tai inspiraatiota silloin, kun johonkin on menossa.

Viime aikoina olen tehnyt enimmäkseen vauvakortteja ja siksi tuntui luonnolliselta esitellä ensin ne. Huomasin, ettei puhelimen muistissa ole kauheasti muita. Jos inspiraatio iskee, saatan etsiä kuvia koneelta ja esitellä myöhemmin myös muita kortteja. Aloitetaan nyt ainakin näillä. Tässä on suurin osa tuoreimmista sekä muutamia vanhempia. Olen tehnyt niin paljon kortteja, etten viitsi kaikkia jakaa, kerralla ainakaan. Valitsin nämä sattumanvaraisesti, olen tyytyväinen kaikkiin tekemiini kortteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti