maanantai 6. tammikuuta 2014

Maisemanvaihdosta vaille?

Facebook täyttyy matkapäivityksistä.. Yks on Balilla, toinen Meksikossa, kolmas Thaimaassa ja muutama muu ties missä. On aurinkoa, herkkuja ja kauniita näkymiä. Yks lupasi tarjota drinkin sinne matkustavalle. Mulle voi tarjota sitten täällä koti-Suomessa, mutta emmä sinne asti.. (Tai kyllä mulle iltapalakin käy. Mutta Suomessa, kiitos tällä erää.)

Viime keväänä ja alkukesästähän mä matkakuumeilin. Mutta sitten kävi kaikkea eikä mitään matkaa tullut. Jos tänä vuonna? Kyllähän aina on pieni matkakuume päällä, mutta ei sellaista suurta. Vaikka olishan se kivaa toki.. Nyt tyydyn kuitenkin seuraamaan muiden matkapäivityksiä ja iloitsemaan niiden kokemuksista.
Itse haen täällä vaihtelua arkeen sitten vaikka matkustamalla junalla rinkkaostoksille (okei, olin mä samalla mummolassa) ja jättämällä avaimet kotiin (saisin mä varmaan yökyläillä, vaikka pitäisin kotiavaimen mukana. Täytyy jatkossa kokeilla).

Täällä on muka joku talvi, kaikkialla on märkää ja mustaa. Koko ajan. Siinä niitä kauniita näkymiä sitten eikä aurinkoakaan pahemmin. Mutta hyvää ruokaa saa täältäkin. Täällä voi kuitenkin tehä kans kaikkea kivaa ja nähä kivoja tyyppejä ja nauttia siitä, että kaikki on ihan tavallista.

Ja hei, ainahan voi silittää! Mitäs sitä ihminen muuta tekemään viimeisenä vapaa päivänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti