sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Käsi oikea sanoo Hyvää huomenta, hyvää hyvää huomenta!

Eilen vietin iltani ala-asteelaisen siskoni ja hänen äitinsä kanssa. Voi että kun meillä oli taas mukavaa! Ruoka maistui ja seura oli mainiota. Katsottiin romanttista hömppää kahen leffan verran ja vaan hengailtiin. Mahtava lauantai, mutta ensi viikolla voisin jo tehä jotain muuta kuin hengailla! En ees oikeen muista, koska oon tehny jotain muuta ku hengaillu, ehkä Flow-viikonloppuna, mutta siitäkin on jo aikaa. Hyvän yön suukkoa en meinannut saaha siskolta taaskaan, koska mulla on "aina liian märät huulet." Jaha.

Tänään olin mainostamassa partiota asuinalueeni yhteisessä tapahtumassa. Sateinen sää hieman varjosti tunnelmaa aluksi, mutta poutaantumisen jälkeen alkoi porukkaakin olemaan ihan kivasti. Jaettiin valtaisat 70 mainosta, ne tuottavat toivottavasti tulosta! Ainakin innokkuutta oli ihan kivasti, mutta negatiivisuutta toki myös. Partio on vaan jotenkin niin noloo...
Mutta meillä oli kivaa, tottakai, päivänsä sai viettää hyvässä seurassa. Ja syöden, ha. Parasta partiota siis!
Tapahtumapäivän ja kololla hengailun jälkeen raahasin Parasta partiossa-seurani meille kokkaamaan ja suunnittelemaan tulevia juttuja. Kyllä me saatiinkiin paljon aikaseks vaikka ajatukset meinaskin lennellä välillä ihan mihin vaan.. Onneks tätä hommaa saa tehä tälläsessä seurassa. Kiitos!

(Otsikko ei ehkä sovi ihan tähän vuorokaudenaikaan, mutta se on soinut mulla päässä enemmän tai vähemmän koko päivän, anteeks vaan seurani! Enkä todella tiedä, mistä se tuli.. Biisihän toki jatkuu näin: "Vasen käsi toivottaa päivää iloista, päivää päivää iloista!" Eli iloisia päiviä kaikille, kiitti moi!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti