tiistai 3. syyskuuta 2013

Mulla olis yks kysymys: Jos tää on kerran Kolo, niin miks tän ovi ei oo niinku.. pyöreä?

Tehokkaan työpäivän jälkeen oli tiedossa partiota, kuten aina tiistaisin. Tänään kuitenkin vähän tavallisesta poikkeavaa, kun kokouksen jälkeen oli sovittu vanhempainilta. Ja siksikin poikkeavaa, että parina toimi Parasta partiossa-seurani (ei sillä, että siinä toisessakaan vikaa olisi).
Lasten kokous alkoi tavalliseen tapaan pihaleikeillä. Sisälle siirryttäessä mulle esitettiin otsikon mukainen, tiukka kysymys. Aika hyvä, en oo ikinä ees ajatellu asiaa noin pitkälle. Enkä osannu vastata...
Kokouksessa täytyi kirjoittaa paperille numeroita ja niiden perään sanoja, jotka vastaavat kysymykseen Millainen? Tämä osottautuikin yllättävän haastavaksi jo viime viikolla, jatkettiin nimittäin kesken jäänyttä tänään. Ja kun eihän ne raasut osaa ees kirjottaa vielä kunnolla, niin mistäs ne tietää mitkä sanat on mitäkin! Ja selitä siinä sitten.
Eräässä paperissa luki kyllä sanoja, mutta lähes kaikista puuttui vokaalit kokonaan tai osittain. Tai siis ei tietenkään, kyllähän säkin tiedät adjektiivit "kva", "levä", "ptk", "kma" ja muutaman muun. Erääseen kirjoitettiin ensin kaikkien numeroiden perään "millainen", "millainen", "millainen" jne. Sitten ohjeita tarkennettiin, mutta ei siihen pyydettyjä sanoja tullut sittenkään..
Ja numerothan niissä on lähes kaikissa ihan miten päin vain. Voi söpöt. Harjoitus tekee mestarin!

Vanhempainiltakin meni pilvipäistä huolimatta hyvin. Ja sen jälkeen annettiin ajatusten lentää kaikkialle ja saatiin suuret suunnitelmat tehtyä. Tästä tulee hyvä partiovuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti